Ποιος κορονοϊός; Κανονικά το Halloween στον Λευκό Οίκο! Ο μίνι Τραμπ και η μίνι Μελάνια που έκλεψαν την παράσταση

08:58 26/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Το Halloween γιορτάστηκε με κάθε λαμπρότητα στον Λευκό Οίκο και ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ έδωσαν το κακό παράδειγμα στα παιδάκια που βρέθηκαν εκεί όπως συνηθίζεται για να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν τα γλυκά που δίνονται κατά παράδοση στην γιορτή αυτή. 

Κανένας από τους δυο δεν φορούσε μάσκα ενώ στέκονταν μπροστά σε μια από τις εισόδους του Λευκού Οίκου την ώρα που γινόταν παρέλαση από

παιδάκια με τους γονείς τους που φορούσαν διάφορες στολές όπως το επιτάσσει η παράδοση. 

LIVE: President @realDonaldTrump and @FLOTUS host Halloween at the White House! https://t.co/18lOmYIO16

— The White House (@WhiteHouse) October 25, 2020

Την παράσταση έκλεψαν ένας μινι Τραμπ και μια μια Μελάνια. Τα πιτσιρίκια ντύθηκαν προεδρικό ζεύγος και προς τιμήν των γονιών τους φορούσαν τις μάσκες τους… 

Ο μικρός φορούσε κοστούμι όπως ο Τραμπ με την αμερικανική σημαία καρφιτσωμένη στο πέτο του και με κόκκινη γραβάτα που είναι από τις αγαπημένες του Ντόναλντ Τραμπ. Η μίνι Μελάνια φορούσε ένα φόρεμα σε ζαχαρί χρώμα και μαργαριτάρια στο λαιμό της. 

Ευτυχώς για τα παιδάκια οι Τραμπ δεν τους έδωσαν οι ίδιοι γλυκά για να μην έρθουν σε επαφή μαζί τους.

Την ώρα που βγήκαν στον κήπο οι Τραμπ έπαιζε το Θρίλερ του Μάικλ Τζάκσον. Από μπροστά τους πέρασαν άγγελοι, αστροναύτες, πειρατές, καρτούν και δεινόσαυροι.

Μάλιστα ένας δεινόσαυρος έκανε την Μελάνια Τραμπ να χαμογελάσει πλατιά. Εκτός από το Θρίλερ ακουγόταν και η μουσική από το Game of Thrones.

πηγή φωτογραφιών: Reuters

To άρθρο Ποιος κορονοϊός; Κανονικά το Halloween στον Λευκό Οίκο! Ο μίνι Τραμπ και η μίνι Μελάνια που έκλεψαν την παράσταση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιος, Κανονικά, Halloween, Λευκό Οίκο, Τραμπ, Μελάνια,poios, kanonika, Halloween, lefko oiko, trab, melania