Πιτίνο: “Δεν ήθελα να αναλάβω φέτος τον Παναθηναϊκό! Θα προπονήσω την Εθνική”

19:45 16/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ εξέφρασε την αμετάκλητη απόφασή του να οδηγήσει την Εθνική Ελλάδας στο προ-ολυμπιακό τουρνουά το επόμενο καλοκαίρι.

Μιλώντας

στην κάμερα του OPEN, ο Ρικ Πιτίνο υποστήριξε πως φέτος δεν ήθελε να προπονήσει την ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως θέλει να είναι στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Η συνέντευξη του Αμερινανού κόουτς δόθηκε με αφορμή το αφιέρωμα του «Open Sport» στον Μάικλ Τζόρνταν, τον οποίο ο Πιτίνο είχε αντιμετωπίσει στο ΝΒΑ ως προπονητής των Νικς αλλά και των Σέλτικς!

Ένα απόσπασμα της συνέντευξης που θα μεταδοθεί την Κυριακή στο Open:

Για τον χαρακτήρα του Τζόρνταν: «Όλοι έχουν πάθη και σύνδρομα. O Τζόρνταν έχει το σύνδρομο του ανταγωνισμού. Τυχαίνει να τον ξέρω αρκετά καλά. Πολύ καλό παιδί, με πολύ πάθος αλλά θυμηθείτε, αν παίξεις μία παρτίδα σκάκι με τον Τζόρνταν, και δεν είναι καλός στο σκάκι, θα τον κερδίσεις. Αλλά τότε θα βγει έξω και θα βρει κάποιον που ξέρει καλό σκάκι και θα σε προκαλέσει ξανά και θα σε διαλύσει».

Για τον GOAT του μπάσκετ: «Για εμένα ο Τζόρνταν είναι το νούμερο ένα και ο Λεμπρόν είναι το νούμερο ένα-άλφα. Δεν είχε την ικανότητα του Μάικλ Τζόρνταν στο σκοράρισμα. Όταν ένα παιχνίδι κρινόταν στις λεπτομέρειες, ο Τζόρνταν μπορούσε να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο μόνος του».

Για τον Παναθηναϊκό: «Την δεύτερη χρονιά δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν του δικού μου στιλ, η ομάδα της δεύτερης χρονιάς».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Αυτό που ήθελα ήταν να προπονήσω την Εθνική ομάδα. Το οποίο και θα κάνω. Θα προπονήσω την Εθνική ομάδα».

To άρθρο Πιτίνο: “Δεν ήθελα να αναλάβω φέτος τον Παναθηναϊκό! Θα προπονήσω την Εθνική” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα