Πέθανε ο μπασίστας των Bon Jovi, Alec John Such

09:13 6/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, ο Alec John Such έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία με τους Bon Jovi. Ήταν ο πρώτος μπασίστας της θρυλικής μπάντας από το Νιου Τζέρσεϊ.

Σε ηλικία μόλις 71 ετών, ο Alec John Such, άφησε την τελευταία του πνοή, όπως ανακοίνωσε ο Jon Bon Jovi. Δεν είναι γνωστή η αιτία του θανάτου

του γνωστού μπασίστα.

«Είμαστε καταρρακωμένοι μαθαίνοντας το θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Alec John Such. Ήταν αυθεντικός. Ως ιδρυτικό μέλος των Bon Jovi, ο Alec ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του συγκροτήματος. Για να είμαστε ειλικρινείς, βρήκαμε το δρόμο ο ένας προς τον άλλο μέσω του Alec. Ήταν παιδικός φίλος του Tico (Torres, ο ντράμερ) και έφερε τον Richie (Sabora, ο κιθαρίστας) να μας δει να παίζουμε. Ο Alec ήταν πάντα γεμάτος ζωή. Σήμερα, αυτές οι αναμνήσεις φέρνουν ένα χαμόγελο στα χείλη μου και ένα δάκρυ στα μάτια μου. Θα μας λείψει πολύ» ανέφερε ο frontman των Bon Jovi.

 

Ο Alec John Such ήταν ο μπασίστας των Bon Jovi από το 1983, όταν δημιουργήθηκαν, έως το 1994. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 14 Νοεμβρίου του 1951. Αρχικά ήταν μέλος του συγκροτήματος The Message.

Ήταν σχεδόν 10 χρόνια μεγαλύτερος από τα υπόλοιπα μέλη των Bon Jovi και αυτός ήταν και ο λόγος που το 1994, σε ηλικία 43 ετών, αποφάσισε να φύγει από το συγκρότημα. Επέστρεψε για λίγο το 2018 όταν οι Bon Jovi μπήκαν στο Rock n Roll Hall Of Fame.

Με πληροφορίες από BBC

To άρθρο Πέθανε ο μπασίστας των Bon Jovi, Alec John Such δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα