Περιζήτητος στα Βαλκάνια ο Ρόουζ του Άρη

23:20 28/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Άρης φαίνεται πως θα έχει-και θα έχει- να διαχειριστεί αρκετές προτάσεις για τον αμυντικός της ομάδας Λίντσεϊ Ρόουζ, τον οποίος Σέρβοι και Κροάτες “στέλνουν” σε Ερυθρό Αστέρα και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αντίστοιχα.

Μεγάλη πέραση φαίνεται πως έχει ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Λίντσεϊ Ρόουζ, για τον οποίο μετά τον ΑΠΟΕΛ, φαίνεται πως ενδιαφέρονται και δύο μεγάλες ομάδες των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα

της ιστοσελίδας “mozzartsport.com”, ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε πρόταση ύψους 700.000 ευρώ για τον πρώην αμυντικό της Λοριάν. Η πρόταση – που ούτε επιβεβαιώθηκε ούτε διαψεύστηκε από την ΠΑΕ Άρης – δεν έγινε αποδεκτή από τους Θεσσαλονικείς. Ξεκαθαρίζεται, μάλιστα, πως ο σερβικός σύλλογος δεν προτίθεται να ανεβάσει περισσότερο την προσφορά του, εν μέσω μάλιστα της πανδημίας του κορονοϊού. Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται ότι η Λοριάν διατηρεί το 25% των δικαιωμάτων του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

Μετά τον Ερυθρό Αστέρα, ενδιαφέρον για τον αμυντικό του Άρη φέρεται να εξέφρασε και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σύμφωνα τουλάχιστον με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportklub.hr. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ρόουζ είναι ο “εκλεκτός” του νέου προπονητή του κροατικού συλλόγου, Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς. Μάλιστα, η Ντινάμο εμφανίζεται διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά στο ένα εκατομμύριο ευρώ που αξιώνει – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα – ο Άρης για τον Ρόουζ που έχει συμβόλαιο με τους “κίτρινους” μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

To άρθρο Περιζήτητος στα Βαλκάνια ο Ρόουζ του Άρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα