Πάτρα – Κορονοϊός: Δύσκολη νύχτα με νέες εισαγωγές παιδιών – «Γονατίζουν» τα νοσοκομεία της πόλης

11:36 4/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Πληθαίνουν τα περιστατικά βρεφών και παιδιών που νοσούν από κορονοϊό και μεταφέρονται για νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών… 

Κατά τη διάρκεια της νύχτας μεταφέρθηκαν στην παιδιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ένα αγοράκι 3 ετών από το νοσοκομείο του Πύργου και ένα κοριτσάκι 11 μηνών από το Αγρίνιο.

Οι νοσηλείες στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας ανέρχονται σε 125, εκ των οποίων οι 26 νοσηλεύονται στις ΜΕΘ Covid και ένας ακόμα μικρός ασθενής στην ΜΕΘ Παίδων. Πιο συγκεκριμένα, στις Κλινικές Covid του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών νοσηλεύονται

53 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ στις ΜΕΘ Covid συνολικά 19 ασθενείς με τα όρια του συστήματος να πιέζονται.

Επίσης, τρία παιδιά κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτούν στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, το ένα εκ των οποίων στη ΜΕΘ Παίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, πρόκειται για έναν 9χρονο τρόφιμο από το ίδρυμα “Κιβωτός της Αγάπης”.

Στην Κλινική νοσηλεύεται και ένα 6χρονο που εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων με συμπτώματα της νόσου “καβασάκι”. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με την ίδια νόσο, το οποίο είχε νοσηλευτεί και αυτό πριν από λίγες ημέρες.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονται 43 ασθενείς στην Κλινική Covid και άλλοι 7 στην ΜΕΘ Κορωνοϊού.

To άρθρο Πάτρα – Κορονοϊός: Δύσκολη νύχτα με νέες εισαγωγές παιδιών – «Γονατίζουν» τα νοσοκομεία της πόλης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα