ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-0 LIVE: Τεράστια ευκαιρία για την Ένωση

20:45 25/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 6η αγωνιστική της Superleague και θέλει να αφήσει πίσω της τη “βαριά” ήττα στην Ευρώπη, αλλά και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τη σεζόν με πρόκριση στους ομίλους του Europa League,

αλλά και δύο νίκες στη Superleague, όμως πλέον “τρέχει” τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, εντός κι εκτός συνόρων. Από την πρώτη του ήττα προέρχεται κι ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού μετά από τη νίκη της πρεμιέρας και τις ισοπαλίες με Άρη κι Ολυμπιακό, ηττήθηκε στο Βόλο.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ από το Newsit.gr

 

 

 

 

Η ανάλυση του ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ από το Newsit.gr

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ, καθώς οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη, ενώ η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει τα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα
Σε κάθε ημίχρονο παρουσιάζει διαφορετική εικόνα ή τουλάχιστον κάνει διαφορετική διαχείριση. Έχει πετύχει έξι γκολ, όλα στο πρώτο ημίχρονο, και έχει δεχτεί επίσης έξι, όλα στο δεύτερο ημίχρονο.

Με τον Απόλλωνα έκανε την πρώτη του νίκη, μετά από τρία στη σεζόν και επτά συνολικά για την κατηγορία.

Ψάχνει την πρώτη του νίκη στην έδρα του για τη Super League από τις 9 Φεβρουαρίου 2019, όταν είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό. Από τότε έχει τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Επεκτείνοντας πέρσι, στη Super League 2, έχει προηγηθεί στα 11 τελευταία παιχνίδια του στο ημίχρονο! Με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του ο ΠΑΣ έχει βρεθεί μόνο μια φορά πίσω στο σκορ στο ημίχρονο σε 29 αγώνες! Τον περασμένο Νοέμβριο εντός έδρας με τον Εργοτέλη. Από τότε έχει προηγηθεί σε 18 αγώνες στο ημίχρονο, ενώ ήταν ισόπαλος σε έξι!

Η ΑΕΚ
Ξεκίνησε τη σεζόν με τέσσερις νίκες, δύο στο πρωτάθλημα και δύο στην Ευρώπη, αλλά δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία. Έχασε από τον Ατρόμητο και τη Μπράγκα εκτός έδρας, ενώ ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια έφερε ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Αν δεν νικήσει και στα Γιάννενα θα είναι η πρώτη φορά μετά από δύο σχεδόν χρόνια που δεν νικά σε τέσσερα διαδοχικά επίσημα παιχνίδια.

Δέχτηκε τρία γκολ από τη Μπράγκα, όσα είχε δεχτεί συνολικά και στα έξι προηγούμενα παιχνίδια της σεζόν. Έχει πετύχει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και επτά στο δεύτερο.

Εκτός έδρας δεν έχει σκοράρει ακόμα στο πρώτο ημίχρονο στα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν.

Δεν έχει ισοπαλία εκτός έδρας στα επτά τελευταία για το πρωτάθλημα και στα οκτώ τελευταία επίσημα.

Μεταξύ τους
Η ΑΕΚ έχει κερδίσει τα τρία τελευταία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όλα με δύο τουλάχιστον γκολ διαφορά. Είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία.

Ο ΠΑΣ έχει να κερδίσει από τις 8 Απριλίου 2013, μια νίκη που τον βοήθησε να παίξει στα πλέι οφ, ενώ για την ΑΕΚ ήταν ένα ακόμα βήμα προς τον υποβιβασμό.

Στα Γιάννινα η ΑΕΚ είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία, μετά το παραπάνω παιχνίδι, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η ΑΕΚ έχει 5 νίκες σε 22 επισκέψεις στα Γιάννενα, τις τρεις από αυτές στα επτά τελευταία. Είχε μόνο δύο στις προηγούμενες 15. Από το 1976 ως το 1985 δεν κέρδισε επτά επισκέψεις.

Η ιστορία
Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 8
Ισοπαλίες: 13
Νίκες ΑΕΚ: 23

Με γηπεδούχο τον ΠΑΣ Γιάννινα
Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 7
Ισοπαλίες: 10
Νίκες ΑΕΚ: 5

Το τελευταίο παιχνίδι
14.01.2019: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-4
(5’ πέναλτι Μάνταλος, 21’ αυτογκόλ Μιχαήλ, 44’ κεφαλιά Πόνσε, 45’ κεφαλιά Πόνσε. Στο 90’ ο Μπάρκας απέκρουσε πέναλτι του Αθανασιάδης)

To άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-0 LIVE: Τεράστια ευκαιρία για την Ένωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα