ΠΑΟΚ: Η επιτυχία Φερέιρα έφερε απρόσμενα κέρδη – Στην έξοδο Εσίτι και Τσόλακ

12:39 13/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Το ποσό των 200.000 ευρώ θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση της Παλμέιρας στο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, αφού υπήρχε συγκεκριμένος όρος στη συμφωνία για την πώληση του Αμπέλ Φερείρα στη βραζιλιάνικη ομάδα. Τρόπο να αποδεσμευτούν οι Τσόλακ και Εσίτι αναζητούν στον «δικέφαλο του Βορρά».

Την πρόκριση της Παλμέιρας στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες -μετά από 20 χρόνια- φαίνεται πως πανηγύρισαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για αυτό είναι ένας όρος στη συμφωνία για την παραχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα, που προέβλεπε πως σε περίπτωση μίας τέτοιας επιτυχίας ο «δικέφαλος του Βορρά» θα καρπωθεί 200.000.

Click4More: Η Παλμέρας του Αμπέλ Φερέιρα στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες

Από εκεί και πέρα οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να ελαφρύνουν το ρόστερ τους και να γλιτώσουν από βαριά συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται ή έχουν απογοητεύσει. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Εσίτι, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την τουρκική Γκιόζτεπε. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα οι δύο πλευρές έχουνμ ήδη έλεθι σε συμφωνία για τον δανεισμό του Νιγηριανού άσου ως το καλοκαίρι και απομένουν μόνο τα τυπικά για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Σε αυτούς που έχουν απογοητεύσει τώρα ο νούμερο ένα προς αποχώρηση είναι ο Αντόνιο Τσόλακ. Ο Κροάτης σέντερ φορ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ από την Ριέκα, με αντίτιμο 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν έχει προσαρμοστεί. Η έλευση μάλιστα του Κρμέντσικ καθιστά πλέον απαραίτητη μία λύση για το ζήτημά του με το ενδεχόμενο ακόμα και της άμεσης πώλησης -αν έρθει ικανοποιητική πρόταση- να «παίζει» δυνατά.

To άρθρο ΠΑΟΚ: Η επιτυχία Φερέιρα έφερε απρόσμενα κέρδη – Στην έξοδο Εσίτι και Τσόλακ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα