ΠΑΟΚ – Ομόνοια: Κινητοποίηση για το άνοιγμα της Τούμπας

22:42 19/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (22.10.2020 / 19:55) την Ομόνοια, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε ένα ματς όπου θα… ανταμώσει ξανά με τους οπαδούς του, μετά από 8 μήνες.

Η Υγειονομική Επιτροπή έδωσε το “ΟΚ” και η Κυβέρνηση ενέκρινε την επιστροφή μερίδας οπαδών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά σήμερα (19.10.2020), ο ΠΑΟΚ

θα φιλοξενήσει στην Τούμπα μέχρι 2.900 φίλους της ομάδας (δηλαδή το 10% της χωρητικότητας της) στην αναμέτρηση με την Ομόνοια.

Οι φίλοι των Θεσσαλονικέων θα επιστρέψουν έτσι μετά από 8 μήνες στην έδρα του “δικεφάλου του Βορρά”, στην αναμέτρηση για την πρεμιέρα της ομάδας στους ομίλους του Europa League.

Click4more: Superleague: Αναλυτικές οδηγίες για την επιστροφή των οπαδών στις εξέδρες! “Ώρα ευθύνης για όλους”

Από την ώρα που έγινε γνωστή και επίσημα, η συγκεκριμένη απόφαση, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει κινητοποίηση και συζητήσεις, τόσο για τη διάθεση των εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, όσο και για τα μέτρα που θα ληφθούν.

Την Τρίτη (20.10.2020) πιθανότατα να υπάρχουν ανακοινώσεις από πλευράς ΠΑΟΚ, για το συγκεκριμένο ζήτημα. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, στον “δικέφαλο του Βορρά” σκέφτονται να μοιραστούν αναλογικά τα “εισιτήρια” σε κάθε θύρα της Τούμπας, με σκοπό να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες αποστάσεις και να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Ομόνοια: Κινητοποίηση για το άνοιγμα της Τούμπας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα