ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Να μείνουν ζωντανοί οι «ασπρόμαυροι», να αγγίξουν τον τίτλο οι «ερυθρόλευκοι»

10:41 13/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό απόψε (13/1, 19:30, LIVE από το Newsit.gr, Νovasports 1) στην Τούμπα για το εξ’ αναβολής ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Superleague σε ένα ματς που -εκτός του πρεστίζ- ο καθένας θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για εντελώς

διαφορετικούς λόγους.

Ο ΠΑΟΚ από την μία, ο Ολυμπιακός από την άλλη και 10 βαθμοί να τους χωρίζουν. Ο Πάμπλο Γκαρσία στο πρώτο του ντέρμπι ως προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά» έχει να αντιμετωπίσει μία δύσκολη κατάσταση, καθώς σε περίπτωση ήττας η ομάδα του θα δει τις πιθανότητες που έχει για τον τίτλο να «ψαλιδίζονται» σημαντικά. 

 Η πίεση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τα δύο σερί «στραβοπατήματα» και την δύσκολη νίκη με τον Βόλο, είναι μεγάλη, ενώ τα πλάνα του Ουρουγουανού τεχνικού έχουν ανατραπεί από την απώλεια του Αουγκούστο και μένει να φανεί αν έχει βρει τρόπο να καλύψει το κενό, τη στιγμή που και ο Δημήτρης Γιαννούλης «σφίγγει τα δόντια» και θα παίξει με πρόβλημα τραυματισμού.

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς, που βρίσκεται καβάλα στο… άλογο και μετράει 30 αγώνες αήττητος μακριά από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι ευχαριστημένος και με την ισοπαλία, αλλά όλοι στον Πειραιά θέλουν τη νίκη με την οποία θα αποτελειώσουν τον ΠΑΟΚ και θα του καταφέρουν και χτύπημα στο γόητρό του.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτή την προσπάθεια δεν θα έχουν τους Χοσέ Χολέμπας και Μρούμα που έμειναν στην Αθήνα λόγω ίωσης, με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ να αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Να μείνουν ζωντανοί οι «ασπρόμαυροι», να αγγίξουν τον τίτλο οι «ερυθρόλευκοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα