ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ 1-2 LIVE: Άμεση “απάντηση” στο γκολ του Ελ Αραμπί

23:33 30/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Ραντεβού με την… ιστορία έχει ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται στην άδεια Τούμπα την Κράσνονταρ και θέλουν να ανατρέψουν την ήττα (2-1) που γνώρισαν στη Ρωσία, για να μπουν για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κράσνονταρ, στη ρεβάνς του 2-1 της Ρωσίας, για τα

pay off του Champions League, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση της ιστορίας του.

Οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το συγκεκριμένο σκορ κι έτσι να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Η αναμέτρηση γίνεται 23 χρόνια μετά την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Άρσεναλ –με το γκολ του Ζήση Βρύζα- στο τότε Κύπελλο UEFA.

Να αναφέρουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μίλησε προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, μέσω skype, γι αυτή τη μεγάλη πρόκληση που βρίσκεται μπροστά τους, θέλοντας να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά.

 

Παρακολουθήστε από το NewsIt.gr το LIVE της αναμέτρησης

 

 

Διαιτητής του αγώνα είναι ο φημισμένος Ιταλός Ντάνιελε Ορσάτο ο οποίος σφύριξε πριν από μερικές εβδομάδες τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ίδιος διαιτητής είχε διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ρουμπίν Καζάν που είχε λήξει το 2011 ισόπαλη με σκορ 1-1.

Θυμίζουμε ότι στην κλήρωση της Πέμπτης (01.10.2020 / 17:00) βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός, παίρνοντας την πρόκριση κόντρα στην Ομόνοια.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Κράσνονταρ θα μπει στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση και θα «ανέβει» στο 3ο η Λοκομοτίβ Μόσχας.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ 1-2 LIVE: Άμεση “απάντηση” στο γκολ του Ελ Αραμπί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ 1-2 LIVE, Άμεση “απάντηση”, Ελ Αραμπί,paok – krasnontar 1-2 LIVE, amesi “apantisi”, el arabi