ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η λογομαχία Λουτσέσκου – Σιμόες και το μήνυμα ενότητας του Ρουμάνου

23:24 26/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε έντονο διάλογο με τον Αντρές Σιμόες μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Superleague, που βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς. «Να μείνουμε ενωμένοι» το μήνυμα του Ρουμάνου στις δηλώσεις του.

Λογομαχία, που φέρεται να είχε να κάνει με το ακυρωθέν γκολ της

Ένωσης, είχαν ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τον Αντρές Σιμόες μετά τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα, με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο των ασπρόμαυρων να επεμβαίνει και την κερκίδα να αντιδρά με «γιούχα» την ώρα που οι παίκτες των γηπεδούχων πανηγύριζαν τη νίκη τους.

Λίγο αργότερα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση, ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας μεταξύ κόσμου, παικτών και στελεχών της ομάδας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου στην κάμερα της NOVA

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση: «Έκαναν μια εκπληκτική προσπάθεια. Στην Τρίπολη και το Αγρίνιο είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλους αντιπάλους, σήμερα ήταν ένα άλλο είδους παιχνιδιού. Σήμερα ναι είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο.

Για το πόσο σημαντικό είναι το χειροκρότημα του κόσμου: «Όλα είναι σημαντικά και το σημαντικότερο όλων είναι να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή. Θα υπάρξουν καλά παιχνίδια και παιχνίδια που δεν θα παίξουμε τόσο καλά όμως θα πρέπει να υπάρχει ενότητα παρά την πίεση».

Για τον Βαρέλα: «Ανησυχώ για τον Βαρέλα. Όμως έχουμε παίκτες που έχουν τις ικανότητες και την ποιότητα και μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπουν και να κάνουν αυτό που γνωρίζουν».

To άρθρο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η λογομαχία Λουτσέσκου – Σιμόες και το μήνυμα ενότητας του Ρουμάνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Λουτσέσκου – Σιμόες, Ρουμάνου,paok – aek, loutseskou – simoes, roumanou