Παναθηναϊκός: Παραμένουν εκτός Βιγιαφάνιες και Μαουρίτσιο – Έγινε πατέρας ο Γκατσίνοβιτς

13:45 23/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Μαουρίτσιο συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά στο Κορωπί και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει τις επόμενες ημέρες για να δει αν θα τους έχει στη διάθεσή του για το ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ.

Εκτός θα είναι σίγουρα οι Λούντκβιστ και Μακέντα, ενώ από την προπόνηση στο Κορωπί απουσίασε και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς έγινε πατέρας και πήρε σχετική άδεια από την

ομάδα για να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, θεραπεία έκαναν οι Λούντκβιστ, Μακέντα, ενώ απών για προσωπικούς λόγους ήταν ο Γκατσίνοβιτς.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Παραμένουν εκτός Βιγιαφάνιες και Μαουρίτσιο – Έγινε πατέρας ο Γκατσίνοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Παραμένουν, Βιγιαφάνιες, Μαουρίτσιο – Έγινε, Γκατσίνοβιτς,panathinaikos, paramenoun, vigiafanies, maouritsio – egine, gkatsinovits