Παναθηναϊκός: Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση σε Μπόλονι, δυσαρέσκεια για ασέβεια σε Εμμανουηλίδη

01:36 18/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη, αλλά όπως όλα δείχνουν η αναμέτρηση του «Βικελίδης» έχει ένα… γεμάτο τρίτο ημίχρονο. Πολλά τα παράπονα από την πλευρά των «πρασίνων».

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να κάνει καταγγελία για ρατσιστική – υβριστική επίθεση του Θεόδωρου Καρυπίδη στον Λάζλο Μπόλονι,

στο ημίχρονο του αγώνα του «Βικελίδης».

Επιπλέον, στις τάξεις των «πρασίνων» υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από φιλάθλους του Άρη για την αποθανουσα μητέρα του  Δημήτρη Εμμανουηλιδη (πριν από λίγες ημέρες συγκλόνισε τους πάντες ο νεαρός με τα -on camera- δάκρυα του).

«Γαλλικά» φαίνεται πως άκουσε και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού –και εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα- Σωκράτης Διούδης, με τον παίκτη να κάνει και το ανάλογο σχόλιο, μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Click4more: ΆρηςΠαναθηναϊκός: Διούδης και Καμπετσής «όρθωσαν» ανάστημα για το Τριφύλλι στο «Βικελίδης» (video)

«Είναι κάποια πράγματα που δεν τα δέχομαι. Δεν είμαστε ρομπότ ν’ ακούμε οποιονδήποτε που θέλει να ξεσπάσει. Έχω μεγαλώσει στον Άρη, έχω περάσει τη μισή μου ζωή εδώ, τα 14 από τα 28 μου χρόνια. Έχω φέρει χρήματα, έχω χαρίσει χρήματα, έχω αποδείξει τι σημαίνει ο σύλλογος για μένα, εχω αποδείξει τι σημαίνει ο Αρης για μένα. Δεν δέχομαι να αμφισβητεί κανείς την παρουσία μου εδώ και το ποιόν μου. Ήμουν εκνευρισμένος για ορισμένα πράγματα που άκουσα από την κερκίδα για το σπίτι μου. Εδώ δίπλα είναι, το ξέρουν όλοι, στα 200 μέτρα από εδώ. Δεν έχω κάτι με τον κόσμο του Άρη, έχω πάρει πολλά απ’ αυτούς, τους σέβομαι. Χαίρομαι πραγματικά που η ομάδα τους κάνει καλή πορεία, έχουν περάσει δύσκολα, αλλά στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν, ήμουν κι εγώ εδώ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διούδης.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση σε Μπόλονι, δυσαρέσκεια για ασέβεια σε Εμμανουηλίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα