Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε LIVE: Τελευταίες στιγμές στο ματς

22:36 22/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί αποτυχημένα αποτελέσματα.

Βίους παράλληλους διανύουν Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε που συγκρούονται απόψε στο ΟΑΚΑ

για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Το “τριφύλλι” έρχεται από μία… κουτσουρεμένη “διαβολοβδομάδα” στην οποία υπέστη ήττα από την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας στην παράταση, ενώ το ματς με τη Βιλερμπάν ματαιώθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους Γάλλους.\

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Newsit.gr

Αν προσθέσουμε την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό την 2η αγωνιστική, οι “πράσινοι” έχουν βιώσει δύο σερί αποτυχίες -έχοντας ρεκόρ 1-2- και θέλουν να βάλουν τέρμα στο κακό σερί κόντρα στη Φενέρ, αλλά αυτό θα πρέπει να το κάνουν χωρίς τον αρχηγό τους. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στα πλευρά κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής, ενώ αντίθετα ο Γιώργος Βόβορας έχει στη διάθεσή του τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Κίφερ Σάικς.

Στον αντίποδα οι Τούρκοι έχουν ρεκόρ 2-2, αλλά προέρχονται από δύο ήττες στη “διαβολοβδομάδα’ καθώς βίωσαν ισάριθμες εντός έδρας ήττες από ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και από την Μπάγερν Μονάχου και θέλουν πάση θυσία τη νίκη, με την επιστροφή των των Μελίχ Μαχμούτογλου και Αχμέτ Ντουβερίογλου, να τους δίνει ώθηση κόντρα στο “τριφύλλι”.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε LIVE: Τελευταίες στιγμές στο ματς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα