Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2 LIVE: “Καθάρισε” το παιχνίδι ο Μάνταλος

22:20 19/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στη φετινή Superleague και θέλει να

ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Παναιτωλικό.

Το σύνολο του Καρέρα θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της τον χαμένο τελικό με τον Ολυμπιακό, με το έργο της να μην είναι εύκολο απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, η οποία πήρε βαθμό στην πρεμιέρα της κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr

Από το Αγρίνιο ξεκινάει η προσπάθεια της ΑΕΚ να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα Super League Interwetten. Εκεί την περιμένει ο Παναιτωλικός, που η πετυχημένη πρεμιέρα του τον κάνει αισιόδοξο για κάτι καλύτερο αυτή τη χρονιά.

Ο Παναιτωλικός
Απέφυγε την ήττα σε πρεμιέρα πρωταθλήματος και δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του με την ΑΕΚ.

Διεκδίκησε και τη νίκη στο Ηράκλειο, αφού προηγήθηκε με τον Φράνκο Μάζουρεκ, αλλά ισοφαρίστηκε. Ο Αργεντίνος έγινε ο δεύτερος παίκτης του Παναιτωλικού, που σκοράρει για τη Super League σε δύο διαφορετικές θητείες στην ομάδα, μετά τον Γουϊλιάμ Ετζενγκελέ.

Με την ισοπαλία στο Ηράκλειο,  συμπλήρωσε επτά αγώνες χωρίς ήττα, αφού δεν έχασε και τα έξι τελευταία της περασμένης σεζόν. Αν δεν χάσει και από την ΑΕΚ, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του στην κατηγορία, που είναι οκτώ αγώνες χωρίς ήττα το 2013. Βέβαια το είχε κάνει στην ίδια σεζόν τότε.

Δεν έχει χάσει στο Αγρίνιο από τις 11 Ιανουαρίου, όταν τον νίκησε ο Ατρόμητος. Από τότε έχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και μια ακόμα ισοπαλία στο Κύπελλο με την ΑΕΚ. Το ρεκόρ του βέβαια στην κατηγορία είναι πολύ μεγαλύτερο από τα επτά παιχνίδια, αφού το 1976-77 είχε μείνει 14 αγώνες χωρίς ήττα στο Αγρίνιο.

Η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ τερμάτισε 3η στις δύο τελευταίες σεζόν.

Στην περσινή σεζόν έχασε έδαφος από τον πρώτο γύρο. Από τα τελευταία 18 παιχνίδια πρωταθλήματος έχασε τα δύο με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ. Είχε κάνει πέντε ήττες στα πρώτα 18.

Έχει να χάσει σε έδρα της περιφέρειας από το Νοέμβρη του 2019, 1-0 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ.

Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Τον τελικό του Κυπέλου και στα δύο τελευταία πλέι οφ, με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Μεταξύ τους
Η ΑΕΚ κέρδισε και στα δύο παιχνίδια της περασμένης σεζόν τον Παναιτωλικό, ενώ βρέθηκαν αντίπαλοι και στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Μετά από ισοπαλία στο Αγρίνιο, η ΑΕΚ πέτυχε νίκη στο δεύτερο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ έχει χάσει τρεις φορές στο Αγρίνιο. Τον Μάρτιο του 2016, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, τον Ιανουάριο του 2017, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, και το Νοέμβριο του 2018, αφού είχε πάρει το πρωτάθλημα. Ως τώρα δηλαδή αναγκαία συνθήκη για να χάσει στο Αγρίνιο είναι να έχει πάρει τίτλο. Δεν είναι όμως και ικανή συνθήκη, αφού το 2011 η ΑΕΚ πήγε Κυπελλούχος στο Αγρίνιο και νίκησε.

Δεν έχουν ισοπαλία στα επτά τελευταία μεταξύ τους, μετά τη μοναδική που έχει εμφανιστεί, το 0-0 του Ιανουαρίου του 2017 στο «Σπύρος Λούης».

Στο Αγρίνιο δεν υπάρχει ισοπαλία σε οκτώ αγώνες, με την ΑΕΚ να έχει σκοράρει σε επτά από αυτούς.

Η ιστορία
Νίκες Παναιτωλικού: 3
Ισοπαλίες: 1
Νίκες ΑΕΚ: 12

Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό
Νίκες Παναιτωλικού: 3
Ισοπαλίες: 0
Νίκες ΑΕΚ: 5

Το περσινό παιχνίδι
21.09.2019: Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-1
(69’ σουτ Λιβάγια)

To άρθρο Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2 LIVE: “Καθάρισε” το παιχνίδι ο Μάνταλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα