«Πάγωσαν» στο Youth League! Ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο κεφάλι και κατέρρευσε στο Σπόρτινγκ - Λίβερπουλ

18:24 14/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Στιγμές αγωνίας, μετά την κατάρρευση του Μπεν Ντόουκ της Λίβερπουλ, στην αναμέτρηση στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για το Youth League.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Μπεν Ντόακ, καρδιοχτύπησε τους πάντες, με τον ανησυχητικό τραυματισμό που υπέστη, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Youth

League.

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουση κεφαλιών με αντίπαλο. Δευτερόλεπτα, αφού πάτησε στον αγωνιστικό χώρο, ο νεαρός εξτρέμ έπιασε το κεφάλι του, και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως, σήμανε… συναγερμός, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να “ορμάει” πάνω του, για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο Μπεν Ντόακ ανέκτησε τις αισθήσεις του και αποχώρησε τελικά από τον αγώνα, με τους “ρεντς” να μην ρισκάρουν τη παραμονή του στον αγώνα.

Titulaire en Youth League face au Sporting Portugal, Ben Doak s’est effondré sur la pelouse après un gros duel aérien et est sorti par précaution ! #LFC #LFCU19spic.twitter.com/eoAanvESnl

Liverpool (@RedsFrance) March 14, 2023

To άρθρο «Πάγωσαν» στο Youth League! Ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο κεφάλι και κατέρρευσε στο Σπόρτινγκ - Λίβερπουλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάγωσαν, Youth League Ποδοσφαιριστής, Σπόρτινγκ - Λίβερπουλ,pagosan, Youth League podosfairistis, sportingk - liverpoul