Οριστικά οι τίτλοι τέλους αφού δεν χτύπησε τηλεθέαση

09:16 14/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Άλλα έλπιζαν και προγραμμάτιζαν αλλά άλλα τους βγήκαν, αφού λογάριαζαν… χωρίς τους τηλεθεατές. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη ότι η εκπομπή θα ρίξει πρόωρα τίτλους τέλους και δεν θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στη συχνότητα του ALPHA… αλλά και ούτε κανενός άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

Ο λόγος για την… εκπομπή (;!;)… παιχνίδι (;!;)… με τίτλο «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» και που δικαιολογημένα δεν χτύπησε την πόρτα των τηλεθεατών του ALPHA με αποτέλεσμα να σημειώνει χαμηλές τηλεθεάσεις.

Η αλήθεια είναι πως το τηλεπαιχνίδι

θα μπορούσε να είναι ένθετο σε κάποιες άλλες εκπομπές, αλλά η μεγάλη διάρκειά του με… αστεία (;!;) παιχνίδια σε συνδυασμό με δόσεις ριάλιτι από τη ζωή των παικτών δημιουργούσε ένα τηλεοπτικό αποτέλεσμα που δεν είχε να προσθέσει τίποτε, εκτός από την Αντελίνα Βαρθακούρη που είχε πολύ κέφι και «δίψα» να χριστεί παρουσιάστρια έστω και με ένα εντελώς λάθος project.

Έτσι λοιπόν αν και αρχικά η διοίκηση του ALPHA –άγνωστο γιατί!- εξασφάλισε τα δικαιώματά του και πέρασε στην παραγωγή του με σκοπό να βγάλει 150 (!!!) επεισόδια τελικά αποφάσισε να τα «κόψει» άρον άρον… πριν «σταυρωθεί» κι άλλο στους πίνακες τηλεθέασης. Την επόμενη βδομάδα λοιπόν το «Κουδούνι» θα… χτυπήσει για τελευταία φορά με τη συμπλήρωση 40 επεισοδίων και δεν θα… χτυπήσει ξανά αφού στον ALPHA αποφάσισαν να προβάλλουν μόνο τα επεισόδια που έχουν γυρίσει έως τώρα.

Βέβαια η Αντελίνα Βαρθακούρη θα παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού αφού έχει συμβόλαιο αλλά δεν έχει ακόμα αποφασιστεί το μέλλον της συνεργασίας τους μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της ως «κεντρική παρουσιάστρια», για την οποία όμως φέρει τις λιγότερες ευθύνες…!

To άρθρο Οριστικά οι τίτλοι τέλους αφού δεν χτύπησε τηλεθέαση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα