Ολυμπιακός: Η “ματιά” της Λίβερπουλ σε Τσιμίκα και το “αντίο” που ετοιμάζει ο Τοροσίδης

11:57 1/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Νέο δημοσίευμα βάζει τον Κώστα Τσιμίκα του Ολυμπιακού στη μετεγγραφική λίστα της Λίβερπουλ – Ο Τοροσίδης εμφανίζεται να είναι έτοιμος να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι -μαζί με τους Μαντί Καμαρά και Ζοζέ Σα- ένα από τα πιο… hot ονόματα που έχει ο Ολυμπιακός, για την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.

Ο Έλληνας

αριστερός μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από το εξωτερικό και σύμφωνα με το «ΦΩΣ», ο διεθνής άσος βρίσκεται στη λίστα του Γιούργκεν Κλοπ, που επιθυμεί την ενίσχυση της Λίβερπουλ στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Τσιμίκας βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις περιπτώσεις παικτών που έχει ξεχωρίσει ο Γιούργκεν Κλοπ για τη θέση του αριστερού μπακ. Μάλιστα οι άνθρωποι της Λίβερπουλ φέρονται να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα δεδομένα της υπόθεσης (τόσο για τον… ανταγωνισμό από Νάπολι – Λέστερ, όσο και για το ποσό των 20 εκατ. ευρώ που ζητά ο Ολυμπιακός).

Κάπου εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η Λίβερπουλ έχει … δώσει τη συγκεκριμένη θέση στον Άντριου Ρόμπερτσον κι έτσι θεωρείται δύσκολο να δώσει ένα τέτοιο ποσό για αναπληρωματικό αριστερό μπακ.

Έτοιμος να σταματήσει ο Τοροσίδης

Τις τελευταίες του στιγμές σαν ποδοσφαιριστής φαίνεται πως περνάει ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο Έλληνας μπακ εμφανίζεται να έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και -σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή»- ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόφαση του αφού ολοκληρωθούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πολύτιμο για τα αποδυτήρια τον Τοροσίδη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει καταφέρει να τον μεταπείσει κι έτσι να τον έχει για μια ακόμα χρονιά στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ.

To άρθρο Ολυμπιακός: Η “ματιά” της Λίβερπουλ σε Τσιμίκα και το “αντίο” που ετοιμάζει ο Τοροσίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα