Ολυμπιακός: Εξετάζει δυο περιπτώσεις από Γαλλία

11:44 18/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός φέρεται να σκέφτεται την ενίσχυση του στο αριστερό άκρο της άμυνας και στη λίστα του φαίνεται πως υπάρχουν δύο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα τη Λανς. Ο Φρανσουά Μοντεστό κάνει τους χειρισμούς.

Δύο Αφρικανοί εξετάζονται από τον Ολυμπιακό –σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή»- για να ενισχύσουν την ομάδα στο αριστερό της άκρο, τον προσεχή Ιανουάριο. Ο λόγος για τους

Μασαντιό Αϊνταρά και Ισιαγκά Σιλά που παίζουν στη Λανς.

Ο πρώτος είναι 28 ετών και επτά φορές διεθνής με την εθνική του Μάλι. Έχει κάνει… πέρασμα από Νανσί και Νιούκαστλ, έχοντας με την αγγλική ομάδα 54 συμμετοχές (38 στην Premier League). Φέτος μετρά επτά συμμετοχές. Παίζει και ως στόπερ και το συμβόιλαιο του λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ο δεύτερος είναι 27 ετών και συμπαίκτης του Μαντί Καμαρά στην εθνική Γουινέας, με την οποία μετρά 55 εμφανίσεις και 2 γκολ. Είναι δανεικός από την Τουλούζ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2023.

Τη φετινή σεζόν έχει 12 συμμετοχές στην Ligue 1, οκτώ ως βασικός, ενώ έχει πετύχει και ένα γκολ. Ο Σιλά θεωρείται πιο επιθετικογενής από τον Αϊνατρά. Η περίπτωση του δεύτερου όμως δείχνει.. πιο εύκολη, αφού δεν εμπλέκεται άλλη ομάδα.

To άρθρο Ολυμπιακός: Εξετάζει δυο περιπτώσεις από Γαλλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Εξετάζει, Γαλλία,olybiakos, exetazei, gallia