Ολυμπιακός: “Έχουμε αμφιβολίες και για το οφσάιντ” είπε ο Μαρτίνς που τα “έχωσε” και στον διαιτητή (video)

00:55 7/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League μετά την ήττα με 1-0 από τη Γουλβς, σε ένα ματς όπου οι Πειραιώτες έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης ακύρωσε ένα γκολ του Καμαρά στο πρώτο ημίχρονο για οριακό οφσάιντ, ενώ δεν έδωσε κι ένα πέναλτι στο δεύτερο μέρος στον Ελ Αραμπί.

Γουλβς

Ολυμπιακός: Η φάση για την οποία “φωνάζουν” οι Πειραιώτες (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν μάλιστα έξαλλος και τα “έχωσε” και στον διαιτητή μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ στις δηλώσεις του τόνισε ότι έχει αμφιβολίες και για το VAR.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

«Αυτός ο γύρος δεν πήγε καλά για μας. Είχαμε μια αποβολή στο πρώτο ματς, αλλά και ο τρόπος που σκόραρε η Γουλβς στο πρώτο παιχνίδι… Σε αυτό το ματς δεχθήκαμε γκολ με πέναλτι. Αλλά αποδείξαμε ότι ήμασταν ισάξιοι και καλύτεροι. Είμαστε περήφανοι για την πορεία που κάναμε ως εδώ».

Για τις αποφάσεις του διαιτητή: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω γιατί δεν έχω δει τις φάσεις. Θα δω τα βίντεο και θα σχολιάσω αργότερα. Έχουμε πολλές αμφιβολίες για το οφσάιντ, όσες γραμμές και να βάλουν. Νομίζω πως υπάρχουν αμφιβολίες, αλλά θα προτιμούσα να μην τις σχολιάσω».

Για το τι γεύση του αφήνει αυτή η σεζόν: «Η γεύση είναι πικρή αυτή τη στιγμή. Είμαστε λυπημένοι γιατί δείξαμε πως ήμασταν ανώτεροι. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε μακριά στην Ευρώπη αποδεικνύοντας πόσο βελτιωμένοι ήμασταν. Είχαμε φιλοδοξία να πάμε πολύ μακρύτερα, αλλά είμαστε περήφανοι για τα παιδιά που έχουν κατορθώσει πολλά σε μια μεγάλη αγωνιστική περίοδο. Πιστεύουμε πως το αξίζαμε».

Για το αν του χρόνου στοχεύει σε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πορεία: «Φυσικά, αλλά ο πρώτος στόχος παραμένει η πρόκριση στους ομίλους του Champions League».

To άρθρο Ολυμπιακός: “Έχουμε αμφιβολίες και για το οφσάιντ” είπε ο Μαρτίνς που τα “έχωσε” και στον διαιτητή (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα