Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: “Μισός” για νέα νίκη… υπέρβαση!

13:13 20/2/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βιλερμπάν για την 25η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει τις ελπίδες του για είσοδο στην πρώτη 8άδα της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες θα πρέπει να κάνουν όμως νέα υπέρβαση (όπως με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), αφού τον τελευταίο καιρό έχουν μετατραπεί

σε… νοσοκομείο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει μόλις 8 παίκτες στη διάθεσή του, μεταξύ των οποίων και ο 17χρονος Νικολαΐδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Μπόλγντγουιν, Κόνιαρη, Νικολαΐδη, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Πρίντεζη, Μιλουτίνοφ και Έλις για το ματς στο ΣΕΦ, καθώς στους απόντες προστέθηκε την τελευταία στιγμή και ο Ρούμπιτ.

Ολυμπιακός: Κακοδαιμονία! Στο νοσοκομείο ο Ρούμπιτ αφήνει την ομάδα με 8 παίκτες

Την ίδια ώρα μάλιστα, το ban της Euroleague στον Ολυμπιακό, δεν επιτρέπει και τη χρησιμοποίηση των δύο νέων μετεγγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, ΜακΚίσικ και Μπάικς, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός θα ψάξει την 11 νίκη του στη σεζόν, ώστε να παραμείνει σε απόσταση… αναπνοής από την πρώτη 8άδα της Euroleague (είναι 12ος, αλλά με μόνο μία νίκη λιγότερη).

Απέναντί του η γαλλική Βιλερμπάν, που τον κέρδισε στην πρεμιέρα της Γαλλίας, οδηγώντας στη λύση της συνεργασίας του με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Η ομάδα του Τόνι Πάρκερ είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν παρότι πρωτάρα, αλλά πλέον έχει πέσει στη 13η θέση με 9 νίκες σε 24 αγώνες.

 

To άρθρο Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: “Μισός” για νέα νίκη… υπέρβαση! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα