Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Διούδης και κατάρρευση Ολαϊτάν! Οι παραλίγο τραγωδίες των ντέρμπι (videos)

12:06 21/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Ανάμεσα σε γκολ και έντονα συναισθήματα τα ντέρμπι έχουν προσφέρει και στιγμές που έχουν “παγώσει” το φίλαθλο κοινό, όπως αυτές των Μάικλ Ολαϊτάν και Σωκράτη Διούδη, που έγιναν αφορμή να θυμηθούν όλοι ότι πάνω απ’όλα όσοι αγωνίζονται είναι άνθρωποι, ανεξαρτήτως χρώματος και σήματος στη φανέλα.

Σε μία φάση που δεν προμήνυε τίποτα… κακό στο ντέρμπι του 1ου γύρου της σεζόν 2018-19 ο Σωκράτης Διούδης, συγκρούστηκε με τον Νάτχο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι. Στη συνέχεια της

φάσης ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε (με το γκολ να μην κατακυρώνεται) αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό, καθώς ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού παρέμενε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Η συνέχεια περιλάμβανε άγχος, ένταση, τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων, ενώ στον αγωνιστικό χώρο ήρθε μέχρι και απινιδωτής! Τελικά ο Διούδης μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου καταχειροκροτούμενος από συμπαίκτες, αντιπάλους και φιλάθλους, και κατόπιν στο νοσοκομείο με όλα να πηγαίνουν κατ’ ευχήν.

Το ντέρμπι της σεζόν 2013-14 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” εκτός της μεγάλης -τόσο σε έκταση, όσο και σε σημασία- νίκης του Παναθηναϊκού με 3-0, περιείχε και ένα θλιβερό περιστατικό που σημάδεψε την αναμέτρηση. Στο 30ο λεπτό ο Νιγηριανός επιθετικός των “ερυθρόλευκων”, Μάικλ Ολαϊτάν, σωριάστηκε στο έδαφος αναίσθητος, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο μαρκάρισμα.

Όλοι έσπευσαν πάνω στον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου σε φορείο γλιτώνοντας τα χειρότερα, ενώ λίγο αργότερα έγινε λόγος για πρόβλημα που είχε να κάνει με την καρδιά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα