Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην 95η τελετή των Όσκαρ

18:22 13/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Η σημαντικότερη βραδιά του κινηματογράφου, η βραδιά των Όσκαρ, φιλοξενήθηκε στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες για τη βράβευση των επιτευγμάτων στη βιομηχανία του θεάματος, με τους ηθοποιούς, σκηνοθέτες, σεναριογράφους, μουσικούς να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους.

Για πρώτη φορά από το 1961, το χαλί υποδοχής των προσκεκλημένων των Όσκαρ

δεν ήταν κόκκινο. Αντίθετα, ήταν στο χρώμα της σαμπάνιας, όμως η χρωματική αλλαγή δεν επηρέασε τη λάμψη των αστέρων που βάδισαν σε αυτό και φωτογραφήθηκαν πριν από την έναρξη της 95ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Η Άντζελα Μπάσετ – ΦΩΤΟ REUTERS

Από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν της Άντζελα Μπάσετ, της Νικόλ Κίντμαν, του Όστιν Μπάτλερ και της βραβευμένης πλέον με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, Μισέλ Γιο.

Ν. Κιντμαν και Χ. Μπέρι – ΦΩΤΟ REUTERS

Η ηθοποιός Άντζελα Μπάσετ επέλεξε ένα μοβ φόρεμα Moschino σε στυλ γοργόνας, με έναν ώμο και το συνδύασε με διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια Bulgari.

Η Νικόλ Κίντμαν επέλεξε φόρεμα Armani Privé με ένα μανίκι, με παγιέτες, μεγάλες φλοράλ λεπτομέρειες και άνοιγμα στο πλάι και συνδύασε την εμφάνιση με διαμαντένια κοσμήματα και μαύρες γόβες με λουριά.

Η Μισέλ Γιο φόρεσε λευκό αέρινο φόρεμα Dior Couture και περιδέραιο στα μαλλιά που θύμιζε τιάρα, καθώς και διαμαντένια κοσμήματα του οίκου Moussaieff.

Η Μισέλ Γιο με το χρυσό αγαλματίδιο – ΦΩΤΟ REUTERS

Η Μισέλ Γουίλιαμς επίσης επέλεξε λευκό χρώμα, βραδινό Chanel φόρεμα στράπλες με διαφάνεια κεντημένη με κρύσταλλα, διαμαντένιο τσόκερ, καθώς και κολιέ από τον οίκο Tiffany & Co.

Η Μισέλ Ουίλιαμος – ΦΩΤΟ REUTERS

Εντυπωσιακή κόκκινη δημιουργία του Elie Saab επέλεξε το μοντέλο, ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν. Το φόρεμα με έναν ώμο με βολάν λεπτομέρεια και άνοιγμα στο πλάι και τα κοσμήματα Bulgari, διαμαντένιο κολιέ με κεφάλι φιδιού με σμαραγδένιο μάτι θύμισαν τη γοητεία του παλιού Χόλυγουντ.

Τζέιμι Λι Κέρτις και Κάρα Ντελαβίν – ΦΩΤΟ REUTERS

Άλλες εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν της Ντιπίκα Πάντουκον με μαύρη τουαλέτα Louis Vuitton και κοσμήματα Cartier, της Στέφανι Σου με ροζ φόρεμα Valentino και κοσμήματα Cartier, της Ντανάι Γκουρίρα με μαύρο φόρεμα Jason Wu και κοσμήματα Messika, της Σοφία Κάρσον με λευκό ογκώδες φόρεμα Giambattista Valli και κοσμήματα Chopard και της Άλισον Γουίλιαμς με ροζ δημιουργία του ίδιου οίκου.

H Ντιπίκα Πάντουκον – ΦΩΤΟ REUTERSΗ Στέφανι Σου με την Μισέλ Γιο – ΦΩΤO REUTERS

Ο Όστιν Μπάτλερ, πρωταγωνιστής της ταινίας «Elvis» επέλεξε μαύρο σμόκιν με άσπρο πουκάμισο του Saint Laurent, ο Ντάνι Ραμίρεζ με μαύρο κοστούμι Dior.

O Όστιν Μπάτλερ – ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον με ασημί σακάκι και ασορτί παπιγιόν και μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο Giorgio Armani, ο Μπρένταν Φρέιζερ με μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο επίσης του Ιταλού σχεδιαστή και ο Μάικ. Μπ. Τζόρνταν μαύρο κοστούμι και μαύρο παπιγιόν Louis Vuitton.

Ο Μπρένταν Φρέιζερ – ΦΩΤΟ REUTERS

To άρθρο Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην 95η τελετή των Όσκαρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
95η, Όσκαρ,95i, oskar