ΟΦΗ – Άρης 0-0 LIVE: Πιέζουν οι Κρητικοί – Κόσμος στις πολυκατοικίες γύρω από το “Γεντί Κουλέ”

21:40 11/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Η 8η αγωνιστική των play off της Superleague «ανοίγει αυλαία» με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Άρη, σε μία αναμέτρηση χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΟΦΗ και Άρης κοντράρονται στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για την 8η αγωνιστική των play out της Superleague,

έχοντας πλέον για μοναδικό στόχο την αποφυγή της τελευταίας θέσης σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Η πρώτη νίκη στα πλέι οφ και η αποφυγή της τελευταίας θέσης είναι ένα καλό κίνητρο για τον ΟΦΗ, ώστε να κυνηγήσει τη νίκη με τον Άρη. Μια ομάδα, που έχει χάσει πολλές δυνάμεις με τη συρρίκνωση του ρόστερ της και δεν έχει σχέση με τον Άρη που στο ξεκίνημα των πλέι οφ επικράτησε στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ταξιδέψει στην Κρήτη με 15 παίκτες στην αποστολή.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο ΟΦΗ έχει να νικήσει από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής, διάρκειας, 3-0 τη Λαμία, που του έδωσε το εισιτήριο για την εξάδα. Δεν έχει δηλαδή νίκη στα επτά τελευταία ματς που έδωσε.

Ο Άρης έχει να κερδίσει αγώνα από την πρεμιέρα των πλέι οφ, με τον ΟΦΗ τότε. Είχε να κάνει τέσσερις ήττες στη σειρά, από το 2014. Αυτή η νίκη επί των Κρητικών είναι και η μοναδική του στα τελευταία 11 ματς για το πρωτάθλημα και μοναδική στα 12 τελευταία επίσημα.

Η 8η αγωνιστική κρύβει δυο πολύ «δυνατές» αναμετρήσεις. Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ. Οι δυο «δικέφαλοι» δίνουν «μάχη» για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Η «στροφή» αυτή των play off διεξάγεται στη… σκιά της απόφασης του CAS, για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης έκρινε ότι η δευτεροβάθμια επιτροπή της ομοσπονδίας όφειλε να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να εκδικάσει κανονικά την υπόθεση, χωρίς να δεχθεί ως δεσμευτικό το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το CAS «έστειλε» την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ξανά στην Επιτροπή Εφέσεων. Παράλληλα, αποφάνθηκε ότι, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, θα πρέπει να επιστραφούν οι επτά βαθμοί που έχουν αφαιρεθεί από τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεπέρασε την ΑΕΚ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση των play off με 68 βαθμούς, έναντι 65 της Ένωσης. Αντίθετα δεν επιστρέφονται οι βαθμοί στην Ξάνθη, δεδομένου ότι η τελευταία δεν είχε καταθέσει προσφυγή.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

8η αγωνιστική play off

Σάββατο 11 Ιουλίου

21:30 ΟΦΗ-Αρης

Κυριακή 12 Ιουλίου

20:00 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

21:45 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

9η αγωνιστική

Τετάρτη 15 Ιουλίου

Άρης-Παναθηναϊκός

ΟΦΗ-Ολυμπιακός

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

10η αγωνιστική

Κυριακή 19 Ιουλίου

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

ΠΑΟΚ-Άρης

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

Η βαθμολογία (Σε 33 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 85 68-14 –ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ–

2. ΠΑΟΚ 68 57-29

3. ΑΕΚ 65 56-28

4. Παναθηναϊκός 52 38-27

5. Άρης 38 47-50

6. ΟΦΗ 36 40-49

To άρθρο ΟΦΗΆρης 0-0 LIVE: Πιέζουν οι Κρητικοί – Κόσμος στις πολυκατοικίες γύρω από το “Γεντί Κουλέ” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα