ΟΦΗ – AEK: «Ο Σκουλάς δεν έδωσε τις φάσεις για οφσάιντ στην τηλεόραση»

13:23 20/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και θα απευθυνθούν στην ΚΕΔ, προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιο λόγο ο Σκουλάς δεν εμφάνισε στην τηλεόραση τις φάσεις για οφσάιντ.

Η ΑΕΚ έχασε

τους πρώτους της βαθμούς στη δεύτερη αγωνιστική της Superleague, μετά το 3-3 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η Ένωση προηγήθηκε με 0-3 και μέχρι και 15 λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, κρατούσε τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο οι Κρητικοί, οι οποίοι αγωνιζόντουσαν με παίκτη παραπάνω, κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ στα τελευταία λεπτά και να πάρουν την ισοπαλία.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του αγώνα, έχοντας πολλά παράπονα τόσο από τον διαιτητή Φωτιά, όσο κι από τον Σκουλά που ήταν στο VAR.

Στην Ένωση φωνάζουν μεταξύ άλλων για το 1-3 του ΟΦΗ, τονίζοντας πως υπήρχε και ζήτημα με τον Νέιρα κι αν ο μέσος του ΟΦΗ ήταν σε θέση οφσάιντ. Η γραμμή του οφσάιντ δεν εμφανίστηκε ποτέ στην τηλεόραση κι αυτό γιατί απόφαση για το ποια replay θα παιχτούν στο συνδρομητικό κανάλι, παίρνει ο VAR, που στη προκειμένη περίπτωση ήταν ο Σκουλάς.

Η ΑΕΚ μίλησε με την COSMOTE και με τους ανθρώπους της παραγωγής της μετάδοσης, οι οποίοι εξήγησαν ότι δεν δόθηκε από το VAR για την τηλεοπτική μετάδοση το οποιοδήποτε πλάνο με γραμμή σε έλεγχο φάσης από το VAR.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναρωτιούνται για το «αν όντως το VAR έλεγξε φάσεις και για το όντως τις έλεγξε, γιατί δεν τις έδωσε στον αέρα για να δει όλη η Ελλάδα ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό και ότι όλα είναι κανονικά» και μάλιστα τονίζουν ότι το θέμα θα το διευκρινίσουν και προς την πλευρά της ΚΕΔ.

To άρθρο ΟΦΗ – AEK: «Ο Σκουλάς δεν έδωσε τις φάσεις για οφσάιντ στην τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα