Ο Τζο Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο: Πυροτεχνήματα, virtual παρέλαση και… νέα μέρα (pics, vids)

08:25 21/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Η νύχτα έγινε μέρα στην Ουάσινγκτον από τα πυροτεχνήματα προς τιμήν του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις, του νέου προέδρου και της νέας (πρώτης γυναίκας) αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Ο Τομ Χανκς αποδείχθηκε εξαιρετικός οικοδεσπότης.

Εξαιτίας των μέτρων κατά του κορονοϊού (ο Τζο Μπάιντεν πιστεύει ότι… υπάρχει και δεν είναι, όπως θεωρεί ο Ντόναλντ Τραμπ μια «κινέζικη γρίπη») η ορκωμοσία του 46ου προέδρου των ΗΠΑ

ήταν διαφορετική.

Δεν έγινε παρέλαση, δεν υπήρχε κόσμος μπροστά από το Καπιτώλιο.

Είχε στηθεί όμως μια virtual «παρέλαση», στην οποία συμμετείχαν πολίτες απ’ όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ μέχρι στρατιώτες που υπηρετούν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Ο Τομ Χανκς ήταν εκείνος που εκτέλεσε χρέη οικοδεσπότη της 90λεπτης εκπομπής με τίτλο Celebrating America (Γιορτάζοντας την Αμερική). Ο γνωστός ηθοποιός, από το Μνημείο Λίνκολν στην Ουάσινγκτον, παρουσίασε το φαντασμαγορικό σόου.

Από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ (με τη μάσκα του) αγκαλιά με τη σύζυγό του Τζιλ και κοντά στα παιδιά και τα εγγόνια του, είδε τον οβελίσκο της Ουάσινγκτον να «χάνεται» από τα πυροτεχνήματα προς τιμήν του.

Από το Μνημείο Λίνκολν είδαν τα πυροτεχνήματα η Κάμαλα Χάρις, πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος στην Ιστορία των ΗΠΑ και ο σύζυγός της.

Εκτός από τον Τομ Χανκς, τους εορτασμούς για την ανάληψη της προεδρίας από τον Τζο Μπάιντεν συμμετείχαν επίσης οι Bruce Springsteen, Bon Jovi, John Legend, Demi Lovato, Justin Timberlake, Ant Clemons. 

Η βραδιά έκλεισε με την Katy Perry να ερμηνεύει το Firework.

Δείτε όλη την εκπομπή εδώ

To άρθρο Ο Τζο Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο: Πυροτεχνήματα, virtual παρέλαση και… νέα μέρα (pics, vids) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα