Ο Στόιτσκοφ θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό! «Ήταν μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

17:10 3/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Κρίστο Στόιτσκοφ, μίλησε στο επίσημο σάιτ της Μπαρτσελόνα, 30 χρόνια μετά το συμβόλαιο που υπέγραψε στους «μπλαουγκράνα» και είπε την… ιστορία της άφιξης του στην ομάδα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Βούλγαρος παλαίμαχος «μάγος» θυμάται ακόμα την προσπάθεια που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του!

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να.. ντύσει στα πράσινα τον Κρίστο

Στόιτσκοφ, όταν ήταν στην αρχή της μεγάλης καριέρας του, κάτι που ο μετέπειτα θρύλος της Μπαρτσελόνα δεν έχει ξεχάσει μέχρι σήμερα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα, 30 χρόνια μετά τις υπογραφές με τους Καταλανούς, ο Κρίστο Στόιτσκοφ ανέφερε μεταξύ άλλων σχετικά με τις προτάσεις που είχε: «Θα ονομάσω μόνο μια ομάδα από τις πολλές: Ο Παναθηναϊκός ήταν μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη στα τέλη της δεκαετίας του 80′.

Ήρθαν να μου προσφέρουν αρκετά χρήματα, αλλά ήμουν πολύ νέος, ήμουν 20 χρονών και σκέφτηκα να μείνω ακόμα μια χρονιά στην Βουλγαρία κάτι που θα με εξυπηρετούσε να μάθω περισσότερα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η ΤΣΣΚΑ ήταν μια στρατιωτική ομάδα, στην οποία επικράτησε η πειθαρχία και είχε σπουδαίους παίκτες: τους Ιβανόφ, Πενέβ και Κοσταντίνοφ».

To άρθρο Ο Στόιτσκοφ θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό! «Ήταν μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα