Ο ΠΣΑΤ έστειλε εξώδικο τον Κλάτενμπεργκ και πάει στον Αθλητικό Εισαγγελέα

17:44 12/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου αποφάσισε να προσφύγει στον Αθλητικό Εισαγγελέα κατά του Άγγλου αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Η ατάκα περί χρηματισμού των ρεπόρτερ από διαιτητές για να τους προστατεύουν, που χρησιμοποίησε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ ενόχλησε ιδιαίτερα τον ΠΣΑΤ και έτσι αποφάσισε να δώσει συνέχεια στο θέμα. Συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος έστειλε εξώδικο στον Κλάτενμπεργκ και προσέφυγε στον Αθλητικό

Εισαγγελές, όπως γνωστοποιήθηκε μέσω ανάκοινωσης.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποφάσισε να προσφύγει στον αθλητικό εισαγγελέα και ταυτοχρόνως να αποστείλει εξώδικο στον επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για τις δηλώσεις του, που δεν διεύψευσε, με τις οποίες προσβάλλει τους Αθλητικούς Συντάκτες.

Πριν από λίγες ημέρες, από πλήθος δημοσιευμάτων, είχαμε ενημερωθεί ότι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε τηλεδιάσκεψη με τους Έλληνες διαιτητές τους είπε μεταξύ άλλων: «Μιλάτε με τους δημοσιογράφους και μπορείτε να τους δίνετε 50-100 ευρώ για να σας προστατεύουν στα λάθη που κάνετε».

Επειδή ελπίζαμε ότι ένας άνθρωπος σε τόσο υπεύθυνη θέση θα ήταν περισσότερο προσεκτικός, τον καλέσαμε με δημόσια ανακοίνωση ή να ανακαλέσει, ή να καταθέσει στοιχεία για τις έκνομες πράξεις που ανέφερε. Αλλά απάντηση δεν πήραμε.

«Για εμάς το θέμα είναι σοβαρό και αποφασίσαμε να δώσουμε συνέχεια. Δεν δεχόμαστε τέτοιες ανεύθυνες και χωρίς στοιχεία συμπεριφορές» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

To άρθρο Ο ΠΣΑΤ έστειλε εξώδικο τον Κλάτενμπεργκ και πάει στον Αθλητικό Εισαγγελέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα