Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα και τον Αμπντουλαγιέ Νταμπό

12:47 29/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Ακόμα μία μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έκλεισε τον 20χρονο μέσο Αμπντουλαγιέ Νταμπό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν να είναι δραστήριοι στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, φέρνοντας στην Ελλάδα τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Αμπντουλαγιέ Νταμπό.

Ο

20χρονος μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ναντ και θα αποτελέσει το δεύτερο χτύπημα των ερυθρόλευκων από τη γαλλική αγορά μετά την πρόσφατη απόκτηση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Το συμβόλαιο του Νταμπό με τη Ναντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι ωστόσο Ολυμπιακός φέρεται να έφτασε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και παράλληλα συζητάει με την ομάδα του ώστε να του επιτραπεί να ενταχθεί από τώρα τους Πειραιώτες.

Ο Νταμπό αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής προσέλκυσε πέρυσι το ενδιαφέρον της Γιουβέντους η οποία και τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. 

Ο Νταμπό αγωνίζεται στις θέσεις 8 και 10 κι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ολυμπιακός τον αποκτά για να τον έχει άμεσα στην πρώτη ομάδα ή αν λόγω της παρουσίας πολλών ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς θα βοηθήσει σε πρώτη φάση τον Ολυμπιακό Β.

Δείτε τον εν δράσει:

To άρθρο Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα και τον Αμπντουλαγιέ Νταμπό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα