Ο Μίτροβιτς «χάλασε» την πρεμιέρα της Λίβερπουλ στη φετινή Premier League

16:28 6/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Έκπληξη… με το καλημέρα! Στην επιστροφή της στην Premier League, η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα υποχρέωσε την Λίβερπουλ σε απώλεια βαθμών (2-2). Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς σκόραρε δυο φορές στο “Κρέιβεν Κότατζ” – Ισοφάρισαν ισάριθμες φορές οι “ρεντς”. Δοκάρι ο Χέντερσον στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η Φούλαμ είχε καλύτερη παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 32′ με τον κοντινή κεφαλιά του Μίτροβιτς.

Η Λίβερπουλ ανέβασε.. στροφές και προσπάθησε να ισοφαρίσει πριν βγει το πρώτο μέρος, έχοντας στο 39′ δοκάρι, σε σουτ του Ντίαζ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Η Φούλαμ μπήκε “δυνατά” και στην επανάληψη και στο 57′ είχε δοκάρι σε διαγώνιο σουτ του Περέιρα, από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Η Λίβερπουλ δέχθηκε πίεση, αλλά είχε και αυτή τις στιγμές της, για να φέρει το ματς στα ίσα. Η είσοδος του Νούνιες (ντεμπούτο στην Premier League) την έκανε πιο επικίνδυνη και στο 64′ ο Ουρουγουανός επιθετικός σκόραρε με “τακουνάκι”, από ασίστ του Σαλάχ (λίγο πριν, δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρε των γηπεδούχων με τον ίδιο τρόπο).

Ο Νούνιες έβαλε… δύσκολα στην άμυνα των γηπεδούχων και η Λίβερπουλ πήρε τα ηνία του αγώνα, αλλά στο 70′ ο Μίτροβιτς ανατράπηκε εντός μεγάλης περιοχής από τον Φαν Ντάικ (έγινε και έλεγχος VAR, αλλά οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα), ο Σέρβος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και νίκησε για δεύτερη φορά τον Άλισον (2-0).

Στο 81′ όμως ο Σαλάχ εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία της Φούλαμ κι έφερε το ματς στα ίσα, σκοράροντας από κοντά και για πέμπτη σερί χρονιά σε πρεμιέρα του στην Premier League. Στο 90+5′ το μακρινό φαλτσαριστό σουτ του Χέντερσον από τον άξονα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του Μάρκο Σίλβα, στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα.

To άρθρο Ο Μίτροβιτς «χάλασε» την πρεμιέρα της Λίβερπουλ στη φετινή Premier League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα