Ντουέιν Τζόνσον: Ο σωσίας του «The Rock» είναι αστυνομικός και έχει γίνει viral

19:07 29/8/2021 - Πηγή: NewsIt

O Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός και ως «The Rock», ανήκει πλέον στην ομάδα των διασήμων που έχουν επίσης έναν διάσημο σωσία. «Πολλοί με αποκαλούν το παιδί του The Rock και του Vin Diesel» δηλώνει ο 37χρονος σωσίας του γνωστού ηθοποιού. 

Ο σωσίας του «The Rock», όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNN, είναι αστυνομικός και συγκεκριμένα αξιωματικός στο γραφείο του σερίφη στην Αλαμπάμα. Ονομάζεται Eric Fields, είναι 37 ετών και οι θαυμαστές του το τελευταίο

διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί.

«Πολλοί με αποκαλούν το παιδί του The Rock και του Vin Diesel” δήλωσε σε αμερικανικά ΜΜΕ ο 37χρονος Eric Fields. «Δεν με ενοχλεί. Είναι αστείο και με κολακεύει η σύγκριση. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι και χειρότερα!» τονίζει.

An Alabama law enforcement officer has an uncanny resemblance to Dwayne “The Rock” Johnson. So much so that when the Morgan County Sheriff’s Office posted a picture of Patrol Lieutenant Eric Fields on Facebook, the responses poured in. https://t.co/FKo9pS58yo

CNN (@CNN) August 27, 2021

Όπως μπορείτε να δείτε ο 37χρονος Eric Fields δεν υστερεί στη σωματική διάπλαση από τον «The Rock» και σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τον 49χρονο ηθοποιό. Άλλωστε και ο Fields ξυρίζει το κεφάλι του όπως ο Johnson.

Alabama law enforcement officer Eric Fields has gone viral because he bears an uncanny resemblance to “Jungle Cruise” star Dwayne “The Rock” Johnson. https://t.co/txcZksjZa6

ABC 7 Chicago (@ABC7Chicago) August 29, 2021

Φυσικά, όποτε κάποιος του ζητεί να βγάλουν φωτογραφία, ο ευγενικός αστυνομικός δεν λέει ποτέ όχι. «Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν. Μου αρέσει να έρχομαι σε επαφή με την κοινότητα» σημειώνει ο σωσίας.

Το αστυνομικό τμήμα Morgan County δημοσίευσε στο Facebook ένα στιγμιότυπο με έναν… θαυμαστή του αστυνομικού και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Με πληροφορίες από CNN

To άρθρο Ντουέιν Τζόνσον: Ο σωσίας του «The Rock» είναι αστυνομικός και έχει γίνει viral δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα