Ντέμης Νικολαΐδης για το Άρης – ΑΕΚ: «Ήταν στο χέρι της Ένωσης, αλλά κάθεται συχνά μετά το πρώτο γκολ»

21:55 4/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ έχασε δύο βαθμούς στο ντέρμπι με τον Άρη στην 26η αγωνιστική της Super League 1, καθώες δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και ο Ντέμης Νικολαΐδης σημείωσε το πρόβλημα της Ένωσης στα φετινά ματς.

Σχολιάζοντας τα παιχνίδια της αγωνιστικής στη Super League 1, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε και

το Άρης – ΑΕΚ στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Nova, επισημαίνοντας το χαμένο προβάδισμα σε αρκετά παιχνίδια της Ένωσης.

Απόσπασμα των σχολίων του Νικολαΐδη για την ΑΕΚ

«Ήταν 100% υπόθεση της ΑΕΚ. Ήταν στο χέρι της το παιχνίδι. Έχουμε δει αρκετές φορές την ΑΕΚ μετά το πρώτο γκολ να κάθεται. Πέρυσι δεν το έκανε αυτό. Μπήκε πολύ καλά η ΑΕΚ, αλλά όταν άρχισε να κάθεται, ο Άρης άρχισε να ανεβαίνει. Δεν έπαιξε τρομερά ο Άρης. Η ΑΕΚ όταν έπαιζε ήταν πολύ καλή.

Το ξανάκανε με το που έμεινε πίσω στο σκορ. Τελείωσε η ΑΕΚ το ματς με την ίδια να υποχωρεί. Η ΑΕΚ δεν έχει καθαρό μυαλό ίσως, ή δεν κρατάει την μπάλα. Τελειώνουν τα παιχνίδια στη μικρή της περιοχή και δέχεται γκολ στο τέλος. Η ΑΕΚ είναι σαν να έχει κενά διαστήματα και τα πληρώνει».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολιάζει σε κάθε αγωνιστική τα παιχνίδια του πρωταθλήματος στα κανάλια της Nova.

To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης για το Άρης – ΑΕΚ: «Ήταν στο χέρι της Ένωσης, αλλά κάθεται συχνά μετά το πρώτο γκολ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα