Νίκησε τον κορονοϊό ο ασθενής του ΑΧΕΠΑ που είχε προκαλέσει συγκίνηση σε ζωντανή μετάδοση

13:44 12/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Κέρδισε την μάχη με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και τώρα περιμένει με αγωνία την ημέρα, όπου οι γιατροί θα του δώσουν το πολυπόθητο εξιτήριο, προκειμένου να βρεθεί και πάλι στην ζεστή αγκαλιά της οικογένειας του.

Ο Γιώργος Χαλδέζος είναι ο ασθενής, όπου με την απρόσμενη παρουσία του στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “Live News” στις 3 Νοεμβρίου μέσα από τον θάλαμο covid-19, όπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης,

κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ μια μέρα μετά με την συνέντευξη του στον παρουσιαστή-δημοσιογράφο του δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστεί τις αγωνίες και τις σκέψεις του για την φονική δύναμη του ιού.

Όπως αναφέρει σήμερα στο newsit.gr οι γιατροί του έχουν αφαιρέσει πλέον την συσκευή του οξυγόνου, ενώ έχει τελειώσει και η αγωγή που τον βοήθησε να κερδίσει την μάχη: “Οι γιατροί μου είπαν ότι θα βγω, μπορεί σήμερα, αύριο θα δούμε. Έχω αφαιρέσει το οξυγόνο, έχει τελειώσει η αγωγή μου κανονικά και περιμένω τώρα. Αισθάνομαι καλά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη. Εύχομαι να μην την περάσουν άλλοι γιατί είναι δύσκολα ό,τι και να λέμε. Έφτασα μέχρι λίγο πριν χρειαστεί να μπω σε μονάδα εντατικής θεραπείας” αναφέρει συγκινημένος και προσθέτει “Οι πρώτες μέρες που ήρθα στο νοσοκομείο ήταν οι πιο δύσκολες. Από την στιγμή που νοσηλεύεσαι ζεις την αγωνία του πως θα πάει, τι θα κάνεις, πως θα εξελιχθεί, αν θα ξημερώσεις δεν είναι εύκολα”.

Στην περίπτωση του Γιώργου Χαλδέζου με την εμφάνιση του ιού παρουσίασε συμπτώματα πυρετού και μυικών πόνων : “Πριν μπω στο νοσοκομείο ήμουν δέκα μέρες στο σπίτι με πυρετό και πόνους, όταν όμως άρχισε να πέφτει το οξυγόνο μου χρειαζόμουν νοσηλεία”. Από την μάχη αυτή, όπως εξηγεί δεν θα ξεχάσει στιγμή τους επαγγελματίες της υγείας του νοσοκομείου “ΑΧΕΠΑ” που αποτέλεσαν όλες αυτές τις ημέρες οικογένεια του: “Οι γιατροί, οι νοσηλευτές ακόμα και οι καθαρίστριες όλες αυτές τις ημέρες, από την στιγμή που είμαστε μακριά από τις οικογένειες μας, γίνονται οι άνθρωποι μας και θα τους ευχαριστώ για πάντα. Ευτυχώς μέσω της τεχνολογίας είχα την δυνατότητα να επικοινωνώ και να βλέπω την οικογένεια μου, όμως η δύναμη μας μέσα στο νοσοκομείο είναι όλοι αυτοί, που προσπαθούν με πάθος να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τον ιό”.

Μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook

Για όλους του ήρωες της πρώτης γραμμής του νοσοκομείου “ΑΧΕΠΑ” ο Γιώργος έκανε και μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μέσα από την οποία στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους αρνητές : “Καλημέρα φίλοι μου!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον ΧΡΙΣΤΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ που με βγάλανε από αυτή την δοκιμασία!!! Την οικογένεια μου που ήταν κάθε δευτερόλεπτο στο προσκεφάλι μου!!!! Τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ που δεν υπάρχουν λόγια γι αυτούς τους ανθρώπους… Τους βλέπεις συνέχεια Πρωί μεσημέρι μεσάνυχτα Αναρωτιέσαι δεν πάνε σπίτι τους;;; Έχουν τους νοσηλευόμενους σαν παιδιά τους , σαν μπαμπάδες τους, σαν μαμάδες τους είναι απίστευτα τα συναισθήματα!!! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα Δυο εβδομάδες που δεν ξέρεις τι θα γίνει, πως θα ξημερώσεις , δεν θέλεις να νυχτώνει… Για τους φίλους μου τους αρνητές, σας παρακαλώ μην κρίνετε τον κόσμο που τραβάει τον Γολγοθά του, αφήστε τον τουλάχιστον να το περάσει όσο ποιο ανώδυνα γίνεται… Δεν περισσεύει κανείς και ας είναι και 100 χρόνων… Να κάνετε την αυτοκριτική σας και μην πιστεύετε ότι όλο το σύμπαν περιστρέφεται γύρω από εσάς!!! Και εγώ δεν ήξερα κανέναν… Τώρα ξέρω πολλούς!! Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν , δεν πληρώθηκα, δεν μου σβήσανε δάνεια κτλ. Δόξα το θεό από μικρά παιδιά είμαστε στον αγώνα οι περισσότεροι που θα το διαβάσουν ξέρουν… Εύχομαι σε όλους υγεία και τίποτα άλλο… Εάν σου τύχη χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή… Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!!!!”

To άρθρο Νίκησε τον κορονοϊό ο ασθενής του ΑΧΕΠΑ που είχε προκαλέσει συγκίνηση σε ζωντανή μετάδοση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα