Νέο τραγούδι από την Γουίτνεϊ Χιούστον 11 χρόνια μετά τον θάνατό της

15:54 28/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Περίπου 11 χρόνια μετά τον θάνατό της, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι από τη θρυλική Γουίτνεϊ Χιούστον με τίτλο «He Can Use Me».

Πρόκειται για τραγούδι της Γουίτνεϊ Χιούστον το οποίο ηχογραφήθηκε το 1981 από την ίδια όταν ήταν 17 ετών και περιέχεται στο δεύτερο γκόσπελ άλμπουμ της «I Go to the Rock:

The Gospel Music of Whitney Houston» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου. Να σημειωθεί ότι στο πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ υπάρχουν άλλα πέντε ακυκλοφόρητα τραγούδια της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Χιούστον μαζί με το άλμπουμ την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και ένα νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί σε πολλά τηλεοπτικά δίκτυα. Σε παραγωγή Μπάρρυ Τζέννινγκς (Barry Jennings) η βραβευμένη με GRAMMY τραγουδίστρια Σίσι Γουίνανς (CeCe Winans) θα παρουσιάσει όλη την πορεία της μοναδικής Γουίτνεϊ Χιούστον στην γκόσπελ μουσική «από την πρώτη της εμφάνιση μπροστά σε κοινό, μέχρι την ηχογράφηση του soundtrack της ταινίας «The Preacher’s Wife» του 1996, το οποίο έγινε το πιο επιτυχημένο γκόσπελ άλμπουμ όλων των εποχών».

Στο ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει και σε DVD, περιλαμβάνονται επίσης και αξέχαστες ζωντανές εμφανίσεις από τα βραβεία NAACP Image Awards και τα American Music Awards.

«Η Φωνή», όπως την αποκαλούσαν βρέθηκε νεκρή από ανακοπή καρδιάς λόγω υπερβολικής χρήσης κοκαΐνης στην μπανιέρα της σουίτας της στο Χίλτον του Μπέβερλι Χιλς στις 11 Φεβρουαρίου του 2012.

To άρθρο Νέο τραγούδι από την Γουίτνεϊ Χιούστον 11 χρόνια μετά τον θάνατό της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Γουίτνεϊ Χιούστον 11,neo, gouitnei chiouston 11