Δυο σημειώματα βρέθηκαν δίπλα στα νεκρά αδέρφια στο Νέο Ηράκλειο - Όλα τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

15:37 7/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Δύο σημειώματα βρέθηκαν στο χώρο που εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στο Νέο Ηράκλειο.  

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr στα σημειώματα αυτά αναφέρεται η απόφαση τους να αυτοκτονήσουν τόσο ο 34χρονος όσο και η 29χρονη. Αν και ο γραφικός χαρακτήρας στα σημειώματα ταιριάζει σε έναν από τους νεκρούς, ωστόσο γραφολόγος θα αναλάβει να ερευνήσει εάν τα σημειώματα τελικά γράφτηκαν από ένα από τ’ αδέρφια ή από κάποιο άλλο άτομο.  

Την

ίδια ώρα φαίνεται να έχει αποκλειστεί το σενάριο ο 34χρονος να πυροβόλησε την αδερφή του και μετά να έβαλε κι αυτός τέλος στη ζωή του.

Click4More Έτσι βρέθηκαν νεκρά τα δυο αδέρφια στο Νέο Ηράκλειο – Η απώλεια της μάνας, η ανεργία, ποιος πάτησε πρώτος την σκανδάλη

Αυτά που ερευνώνται πλέον βάση των ιατροδικαστικών ευρημάτων, είναι είτε η κοπέλα να πυροβόλησε τον αδερφό της και μετά να αυτοκτόνησε, είτε ο καθένας να πήρε την καραμπίνα στα χέρια του και να έβαλε τέλος στη ζωή του.  

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

To άρθρο Δυο σημειώματα βρέθηκαν δίπλα στα νεκρά αδέρφια στο Νέο Ηράκλειο - Όλα τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα