“Μύλος” στη Basket League! Προς αναβολή η πρεμιέρα και έκτακτη τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ

19:15 15/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Στον… αέρα βρίσκεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League με το τζάμπολ της σεζόν να οδεύει προς αναβολή μετά τη μη αδειοδότηση του Ιωνικού Νικαίας που άφησε τη διοργάνωση με 11 ομάδες.

Το προγραμματισμένο για το προσεχές Σαββατοκύριακο (17-18/10) πρώτο τζάμπολ στη Basket League, όλα δείχνουν πως δεν θα πραγματοποιηθεί. Η μη αδειοδότηση του

Ιωνικού Νικαίας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σε συνδυασμό με την αναμονή για την περίπτωση της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη από το Μεσολόγγι, έχει δημιουργήσει ανησυχία και προβληματισμό στις υπόλοιπες ομάδες, καθώς το πρωτάθλημα έχει ήδη μείνει με 11 ΚΑΕ και ίσως μείνει και με… 10.

Η συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά και την κεντρική διαχείριση αφορούσε 12 ομάδες, οπότε δημιουργείται και εκεί ζήτημα και έτσι ο ΕΣΑΚΕ συγκάλεσε έκτακτη τηλεδιάσκεψη το βράδυ της Πέμπτης (15/10) ώστε να σχεδιαστούν οι επόμενες κινήσεις, με την αναβολή της πρεμιέρας να είναι πλέον πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

To άρθρο “Μύλος” στη Basket League! Προς αναβολή η πρεμιέρα και έκτακτη τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα