Μίσιτς για το τρίποντο στο Ολυμπιακός – Εφές: «Ήθελα να μιμηθώ τον Σλούκα αλλά περίμενα να μου κάνουν φάουλ»

14:15 20/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Βασίλιε Μίσιτς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο Ολυμπιακός – Εφές, αφού το δικό του τρίποντο στο φινάλε της αναμέτρησης, έστειλε την τουρκική ομάδα στον τελικό του Final Four της Euroleague.

Ο Σέρβος μίλησε για την προσπάθειά του, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε ότι είχε στο μυαλό του το buzzer beater

που πέτυχε ο Κώστας Σλούκας, στο μεταξύ τους ματς στο ΣΕΦ, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Μίσιτς

«Μοναδική η εμπειρία από αυτό το Final 4. Είχαμε περίεργη εκκίνηση μέσα στη σεζόν.Ξυπνήσαμε την κατάλληλη στιγμή. Όταν χάνεις τόσα πολλά εκτός εδρας ματς, έχεις πρόβλημα. Από την αρχή έλεγα πως κάθε μέλος της ομάδας, έχει τις ευθύνες του. Έλεγα πως πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμό και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Τόσο η Ρεάλ όσο και εμείς έχουμε τη νοοτροπία νικητή».

Για τη νοοτροπία που τον βοηθά να παίρνει τα μεγάλα σουτ: «Χαρούμενος που εκπροσωπώ το σερβικό μπάσκετ σε αυτή τη πόλη. Θεωρώ ως Σέρβος έχουμε αυτό το μπάσκετ τη νοοτροπία του νικητή και για αυτό το είπα. Συνήθισα από μικρός να παίρνω την ευθύνη πάνω μου. Έβλεπα τους μεγαλύτερους ότα ήμουν μικρός να παίρνουν τις ευθύνες και ήθελα και εγώ να ξεκινήσω να τις παίρνω».

Για το τρίποντο νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό στον ημιτελικό: «Περίμενα να μου κάνουν φάουλ. Όταν είδα πως δεν θα μου έκαναν φάουλ στην τελευταία κατοχή, είχα στο μυαλό μου να μιμηθώ το buzzer beater που έβαλε εναντίον μας ο Σλούκας και να επιτεθώ στο τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για τον τραυματισμό του: «Χτύπησα στη δεύτερη περίοδο. Όμως έπαιξα μέχρι το τέλος. Βρήκα τρόπο να συνεισφέρω και κερδίσαμε. Θα δούμε και σήμερα, αλλά δεν πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό».

To άρθρο Μίσιτς για το τρίποντο στο Ολυμπιακός – Εφές: «Ήθελα να μιμηθώ τον Σλούκα αλλά περίμενα να μου κάνουν φάουλ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα