Μίνα Γκάγκα: Τα 2.000.000 ανεμβολίαστοι είναι αυτοί που γεμίζουν τις ΜΕΘ - Τι είπε για τους θανάτους εμβολιασμένων

19:23 18/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Τη σημασία του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού υπογράμμισε η Μίνα Γκάγκα μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Παράλληλα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας εξήγγειλε τον εγκαινιασμό της τηλεφωνικής γραμμής για τον κορονοϊό και τον εμβολιασμό.

Σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News,

η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα τόνισε για ακόμη μία φορά ότι οι 2.000.000 Έλληνες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο είναι αυτοί που γεμίζουν τα κρεβάτια των ΜΕΘ και πως το εμβόλιο είναι το όπλο που θα προστατέψει το σύνολο του πληθυσμού.

Όσων αφορά στα κρεβάτια ΜΕΘ, δήλωσε πως από πάνω από 500 νέες κλίνες ΜΕΘ προστέθηκαν τον τελευταίο χρόνο, που στελεχώθηκαν με περίπου 380 μόνιμες θέσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ωστόσο, απαντώντας και στις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, η κ. Γκάγκα είπε πως έχει γίνει ένας νέος διαμοιρασμός των κλινών αυτών σε περιστατικά που δεν είναι Covid.

Επισήμανε πως ο εμβολιασμός δεν είναι πανάκεια, καθώς αν και το εμβόλιο λειτουργεί πολύ καλά, δεν δημιουργεί 100% ανοσία ειδικά σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και σε όσους έχουν προηγούμενα θέματα υγείας και αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα και ορισμένοι πλήρως εμβολιασμένοι καταλήγουν!

Παρουσίασε, επίσης, τη νέα τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας για όποιον πολίτη θέλει να πληροφορηθεί γύρω από το ζήτημα του εμβολιασμού και γενικά με το θέμα του κορονοϊού.

Παρακολουθήστε την αποκλειστική συνέντευξη της Μίνας Γκάγκα στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

To άρθρο Μίνα Γκάγκα: Τα 2.000.000 ανεμβολίαστοι είναι αυτοί που γεμίζουν τις ΜΕΘ - Τι είπε για τους θανάτους εμβολιασμένων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίνα Γκάγκα, 2 000 000, ΜΕΘ -,mina gkagka, 2 000 000, meth -