Μιχάλης Ρακιντζής: Κοιμόμουν στις 5.00 τα ξημερώματα, στις 7.00 πήγαινα σχολείο και κοιμόμουν εκεί

07:02 29/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Νάνσυ Νικολαΐδου συνάντησε τον Μιχάλη Ρακιντζή με αφορμή τις εμφανίσεις του στο «Γυάλινο» μουσικό θέατρο.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ σπεύδει να μας διευκρινίσει πως καθόταν πάντα τελευταίο θρανίο.

Επίσης μίλησε για την αποβολή που είχε «φάει» και μας εξηγεί γιατί όλους τους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους του, τους έχει κλεισμένους σε ένα ντουλάπι.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής θυμάται: «Όταν κοιμόντουσαν οι γονείς μου, εγώ όλο

το βραδύ έγραφα τραγούδια. Κοιμόμουν στις 5.00 τα ξημερώματα και μετά στις 7.00 πήγαινα σχολείο και κοιμόμουν εκεί. Στο σχολείο ήμουν πάντα τελευταίο θρανίο και η αλήθεια είναι πως έχω «φάει» αποβολή γιατί έβαψα τα μαλλιά μου», ανέφερε ο Μιχάλης Ρακιντζής.

«Το ”Μη μου μιλάς για καλοκαίρια” το έγραψα όσο ακόμα ήμουν μαθητής». Το «Μωρό μου φάλτσο» έγινε επιτυχία ερήμην μου ακουγόταν παντού, κάνεις δεν ήξερε ότι το τραγουδούσα εγώ».

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Ρακιντζής αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της Ελένης Μενεγάκη στο τραγούδι «Προκαλείς»: «Σαν χθες θυμάμαι το γύρισμα με την Ελένη στο «Προκαλείς». Κάποια πράγματα για κάποιον ανεξήγητο λόγο, μένουν μέσα σου για πάντα».

Ο Μιχάλης Ρακιντζής εξήγησε μάλιστα γιατί αποφεύγει τις συνεντεύξεις: «Αποφεύγω να δίνω συνεντεύξεις, γιατί δεν μου αρέσει να μιλάω, γιατί λέω διαρκώς βλακείες. Δεν είμαι κάλος σε όλο αυτό».

«Όλους τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους τους έχω κλεισμένους σε ένα ντουλάπι. Δεν τους κρέμασα ποτέ στο σαλόνι! Δεν μου αρέσουν τα τρόπαια. Όταν έρχεσαι στο σπίτι μου, έρχεσαι για μένα. Δεν το βρισκω σωστό να είναι κρεμασμένοι οι δίσκοι στους τοίχους», ανέφερε ο Μιχάλης Ρακιντζής.

To άρθρο Μιχάλης Ρακιντζής: Κοιμόμουν στις 5.00 τα ξημερώματα, στις 7.00 πήγαινα σχολείο και κοιμόμουν εκεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα