Μέγκαν Μαρκλ: Με το ρολόι της Νταϊάνα και σύνολο… 382.290 δολαρίων στην φωτογράφιση του TIME!

17:24 17/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και φορώντας ένα οικογενειακό κειμήλιο, το οποίο άνηκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, φωτογραφήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ. Η φωτογραφία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ κυκλοφόρησε την Παρασκευή για το περιοδικό TIME.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι την Τρίτη θα συμμετάσχουν σε μία διαδικτυακή εκπομπή του TIME σε συνεργασία με την εταιρεία

P&G και θα έχει ως θέμα «Φτιάχνοντας έναν καλύτερο κόσμο» (Engineering a Better World). Το βασιλικό ζευγάρι θα συζητήσει για το πώς μπορούν να οικοδομηθούν διαδικτυακές κοινότητες που θα βασίζονται στη συμπόνια, την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

Join us on Oct. 20th for a special #TIME100Talks hosted by Prince Harry and Meghan, The Duke and Duchess of Sussex.

Register now: https://t.co/BWnMHX3yTP pic.twitter.com/osnpFBfgD2

TIME (@TIME) October 17, 2020

 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα συζητήσουν για ζητήματα όπως ισότητας των φύλων, τις φυλετικές διακρίσεις στη Δικαιοσύνη και την κλιματική αλλαγή.

 

 

 

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία του TIME, όπως αναφέρει η Daily Mail, η Δούκισσα του Σάσεξ φοράει ένα κουστούμι συνολικής αξίας σχεδόν 2.790 δολαρίων, το δαχτυλίδι των αρραβώνων της -αξίας 350,000 δολαρίων-, καθώς και ένα ρολόι του οίκου Cartier 23,000 δολαρίων, το οποίο άνηκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Επίσης φορά ένα βραχιόλι του ίδιου οίκου, αξίας 6.500 δολαρίων.

Σύνολο αξίας; 382.290 δολάρια!

 

 

To άρθρο Μέγκαν Μαρκλ: Με το ρολόι της Νταϊάνα και σύνολο… 382.290 δολαρίων στην φωτογράφιση του TIME! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα