Με ανατροπή και… VAR το πρώτο “τρίποντο” της Ρεάλ Μαδριτης στη φετινή La Liga (video)

00:22 27/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Η πρώτη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στη φετινή La Liga είναι γεγονός. Έστω και με πολύ… ζόρι, οι πρωταθλητές Ισπανίας κατάφεραν να επικρατήσουν εκτός έδρας της Μπέτις με 3-2. To VAR “έδωσε” αποβολή σε παίκτη των γηπεδούχων και το νικητήριο πέναλτι της ομάδας του Ζιντάν.

Μπορεί να έφτασε κοντά σε δεύτερη γκέλα σε ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει στη La Liga, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει το πρώτο της φετινό «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπέτις με 3-2.

Οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ στο 14’ με τον Βαλβέρδε,

αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφεραν… τούμπα το παιχνίδι πριν πάνε στα αποδυτήρια, με τους Μαντί (35’) και Καρβάλιο να κάνουν το 2-1.

Πρώτο γκολ ο Σιόβας! Έδωσε το βαθμό στην Ουέσκα (video)

Η Ρεάλ μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη για να μην αφήσει βαθμούς στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Με την έναρξη της επανάληψης, ο Έμερσον «πλήγωσε» την Μπέτις, κάνοντας το 2-2 με αυτογκόλ (η φάση ελέγχθηκε από το VAR για πιθανό οφσάιντ του Μπενζεμά). Στο 67’ ο ίδιος παίκτης είδε την κόκκινη κάρτα (το VAR βοήθησε τον διαιτητή) και άφησε την Μπέτις με δέκα παίκτες.

Η ομάδα του Ζιντάν πίεσε για το «διπλό» και έφτασε στον στόχο της στο 82’. Η… λύτρωση ήρθε με τη χρήση του VAR. Ο διαιτητής έδωσε τελικά πέναλτι εις βάρος των γηπεδούχων σε χέρι του Μαντί σε μια αρκετά δύσκολη φάση και ο Σέρχιο Ράμος «σφράγισε» την ανατροπή της «βασίλισσας».

Αποτελέσματα, σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής στη La Liga

Σάββατο 26/9

Αλαβές-Χετάφε 0-0

 

Βαλένθια-Ουέσκα 1-1

(38′ Βας – 64′ Σιόβας)

 

Έλτσε-Σοσιεδάδ 0-3

(55′ Πόρτου, 77′ πεν. Γιανουζάι, 94′ Ρομπέρτο Λόπεθ)

 

Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

(35′ Μαντί, 37′ Γ. Καρβάλιο – 14′ Βαλβέρδε, 48′ αυτ. Έμερσον, 82′ πεν. Σ. Ράμος)

 

Κυριακή 27/9

Οσασούνα-Λεβάντε (13:00)

Έιμπαρ-Μπιλμπάο (15:00)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Γρανάδα (17:00)

Βαγιαδολίδ-Θέλτα (19:30)

Κάντιθ-Σεβίλλη (19:30)

Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ (22:00)

To άρθρο Με ανατροπή και… VAR το πρώτο “τρίποντο” της Ρεάλ Μαδριτης στη φετινή La Liga (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα