Μαύρο ρόδο: Σκληρές αλήθειες και δύσκολες αποφάσεις ανατρέπουν τα πάντα

23:51 25/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια, συγκρούσεις και αποκαλύψεις που ταράζουν τις ισορροπίες στις ζωές των ηρώων έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Τι θα δούμε την την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, στις 22:50 στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μαύρο ρόδο».

Μαύρο ρόδο – Επεισόδιο 51 (Πέμπτη 26/01)

Η πόρτα της αποθήκης που βρίσκονται φυλακισμένοι η Ελισάβετ και ο Πέτρος, επιτέλους, ανοίγει. Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου έχει επιδεινωθεί. Σε μια άλλη αποθήκη, ο Θέμης περιμένει για

να βρεθεί επιτέλους με τον απαγωγέα.

Ο Βίκος καταφτάνει πρώτος, με σκοπό να πάρει την εκδίκησή του. Η Ηγουμένη αποφασίζει να μιλήσει στην Αυξεντία για την προηγούμενη ζωή της. Θα αποφασίσει στη συνέχεια να αντιμετωπίσει την Κασσιανή, πρόσωπο με πρόσωπο.

Στο νοσοκομείο όλη η οικογένεια Καστρινού ανησυχεί για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Ο Γεράσιμος θα πάει στην Πάτρα για να τη συναντήσει και να τη φέρει πίσω.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος. 

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός 

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος 

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος 

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς 

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS 

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA.

To άρθρο Μαύρο ρόδο: Σκληρές αλήθειες και δύσκολες αποφάσεις ανατρέπουν τα πάντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα