Μαρσέιγ – Ολυμπιακός 2-1 LIVE: Πάλι με πέναλτι οι Γάλλοι

23:33 1/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Θέλει να «τελειώσει» τη Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Γάλλους, για την 5η αγωνιστική του Champions League και με βαθμό/βαθμούς θα «κλειδώσει» τη… μεταπήδησης του στους «32» του Europa League.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός

θέλει να μην πάρει βαθμό η Πόρτο στη «μάχη» της με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ντραγκάο». Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα έρθουν απόψε… βολικά, η ομάδα του Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική των ομίλων να τα δώσει… όλα μέσα στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στην ομάδα του Κονσεϊσάο, για να πάρει την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο Αχμέντ Χασάν μπορεί να έχει επιστρέψει στην Αθήνα μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, ωστόσο, κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής. Παράλληλα, εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς έχουν μείνει και οι Ραντζέλοβιτς και Μπρούμα. Ο Σέρβος ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό, ενώ ο Πορτογάλος είναι τραυματίας. Ακόμα, εκτός είναι και ο Βαλμπουενά, παρά το γεγονός πως έχει ακολουθήσει την αποστολή στην πατρίδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Μανθάνο, με βοηθούς τους Νεβάδο και Ναρχάνο, τέταρτος ο Μαρέσκα και στο VAR θα είναι ο Μπενγκοετσέα και AVAR ο Πριέτο.

Η βαθμολογία:Μάντσεστερ Σίτι 12 (έχει προκριθεί)Πόρτο 9Ολυμπιακός 3Μαρσέιγ 0

To άρθρο Μαρσέιγ – Ολυμπιακός 2-1 LIVE: Πάλι με πέναλτι οι Γάλλοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρσέιγ – Ολυμπιακός 2-1 LIVE, Πάλι, Γάλλοι,marseig – olybiakos 2-1 LIVE, pali, galloi