Μαρία Σάκκαρη – Σερένα Γουίλιαμς LIVE: Ξεκίνησε το ιστορικό παιχνίδι στο US Open!

19:13 7/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει τη θρυλική Σερένα Γουίλιαμς στο γύρο των “16” του US Open, σε ένα ιστορικό παιχνίδι για την πρώτη πρόκριση της καριέρας της στα προημιτελικά ενός Γκραν Σλαμ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο22) θα βρεθεί απέναντι στην πολυνίκη του θεσμού στο αμερικανικό τουρνουά, έχοντας όμως την ψυχολογία από την πρόσφατη νίκη της επί της Αμερικανίδας (Νο8), στο Western & Southern Open.

Επική Σάκκαρη, νίκησε με ανατροπή τη Σερένα Γουίλιαμς (video)

Σάκκαρη και Γουίλιαμς

τίθενται μάλιστα μόλις για δεύτερη φορά αντιμέτωπες, με τη νικήτρια να προκρίνεται στην πρώτη 8άδα του US Open.

Παρακολουθήστε LIVE το Σάκκαρη – Γουίλιαμς από το Newsit.gr

Η Μαρία Σάκκαρη, από το Νο 22 του κόσμου, έφθασε μέχρι τους “16” με εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε μία ακόμη αμερικανίδα, τη 19χρονη ανερχόμενη Ανισίμοβα, με 2-0 σετ (6-3, 6-1). Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της κι έχει την ευκαιρία για μία ιστορική πρόκριση, η οποία θα την επαναφέρει και στο top20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Απέναντί της όμως, έχει την καλύτερη τενίστρια όλων των εποχών, τη Σενένα Γουίλιαμς, με 23 τίτλους σε Γκραν Σλαμ, οι 7 εκ των οποίων είναι στο τουρνουά της πατρίδας της, το US Open. Η Γουίλιαμς έχει “πέσει” πάντως πλέον στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης και σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο για τη Σπαρτιάτισσα. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Σέφενς με 2-1 σετ (2-6, 6-2, 6-2).

To άρθρο Μαρία Σάκκαρη – Σερένα Γουίλιαμς LIVE: Ξεκίνησε το ιστορικό παιχνίδι στο US Open! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα