Λουκέτο στην Διεύθυνση Αλλοδαπών – Δυο κρούσματα κορονοϊού σε υπαλλήλους

16:13 29/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Συναγερμός έχει σημάνει στην διεύθυνση αλλοδαπών και μετανάστευσης Αθηνών Α’ επί των οδών Πέτρου Ράλλη και Σαλαμινίας, μετά το επιβεβαιωμένο δεύτερο κατά σειρά κρούσμα κορονοϊού σε υπάλληλο της υπηρεσίας.

Όπως καταγγέλλουν στο newsit.gr συνάδελφοί του, η υπηρεσία μέχρι και πριν από λίγη ώρα εξακολουθούσε να παραμένει ανοιχτή εξυπηρετώντας εκατοντάδες μετανάστες, ωστόσο μετά τις αντιδράσεις των υπαλλήλων και τις εντολές του ΕΟΔΥ

κατεβάζει ρολά για τις επόμενες δυο ημέρες.

“Ο συνάδελφος μέχρι προχθές ερχόταν κανονικά στην υπηρεσία του. Είχε κάνει τεστ κορονοϊού και περίμενε τ αποτελέσματα. Χθες μάθαμε πως ήταν θετικός και μέχρι πριν από λίγη ώρα, όλοι συμπεριφερόντουσαν λες και δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Εμείς εδώ καθημερινά εξυπηρετούμε τουλάχιστον 200 μετανάστες ποιος μας εγγυάται ότι όλα είναι εντάξει. Κι αν κολλήσουμε κι εμείς τι γίνεται μετά; Μετά τις εντολές του ΕΟΔΥ και τις έντονες αντιδράσεις μας, μας ανακοινώθηκε ότι η υπηρεσία θα παραμείνει κλειστά αύριο και μεθαύριο και πως την Παρασκευή θα μας γίνου τεστ κορονοϊού. Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχει γίνει καμία ιχνηλάτηση των επαφών του θετικού κρούσματος εδώ στην υπηρεσία, όπως και καμία απολύμανση”.

Αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά κρούσμα κορονοϊού που εντοπίζεται στην συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς το πρώτο είχε βρεθεί τον Αύγουστο όταν υπάλληλος είχε επιστρέψει στην δουλειά του μετά από διακοπές :

“Ο Θεός να βάλει το χέρι να μην έχουμε άλλα κρούσματα ειδικά τώρα που το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε εστία μετάδοσης του ιού”.

To άρθρο Λουκέτο στην Διεύθυνση Αλλοδαπών – Δυο κρούσματα κορονοϊού σε υπαλλήλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα