Λάρισα: Το pole dancing τουρίστριας «τρέλανε» τον κτηνοτρόφο στο Λιβάδι Ελασσόνας – Οι εικόνες της ημέρας

08:42 14/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Η νεαρή τουρίστρια από την Ουγγαρία σταμάτησε στη Λάρισα και στο Λιβάδι Ελασσόνας για να κάνει pole dancing σε στύλο που υπήρχε πάνω στο δρόμο. Όλα τα λεφτά οι αντιδράσεις του κτηνοτρόφου…

Η τουρίστρια είδε ένα στύλο σε δρόμο στο Λιβάδι Ελασσόνας στη Λάρισα και αποφάσισε

να κάνει pole dancing. Εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκονται στο σημείο κτηνοτρόφοι, με έναν όπως φαίνεται στις επόμενες φωτογραφίες, να πλησιάζει και να μένει με το στόμα ανοιχτό. Οι εικόνες άρχισαν πολύ γρήγορα να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Από τη μια η χαμογελαστή και ευλύγιστη κοπέλα και από την άλλη ο έκπληκτος κτηνοτρόφος με τη μαγκούρα στα χέρια του.

Υπερθέαμα και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πριν από λίγες μέρες, ντόπιοι κτηνοτρόφοι στο Λιβάδι Ελασσόνας, αντικρίζοντας μια τουρίστρια να κάνει pole dancing σε μια κολώνα στη άκρη του δρόμου.

Ατραξιόν έγινε το σκηνικό για τους περαστικούς και ιδιαίτερα για τους βοσκούς της περιοχής που έτριβαν τα μάτια τους μένοντας άναυδοι με το θέαμα που αντίκρισαν από μια τουρίστρια από την Ουγγαρία.

Όπως αναφέρει συμπατριώτισσα της τουρίστριας και για χρόνια τώρα κάτοικος Λιβαδίου: «Πρωτοφανές υπερθέαμα μπόρεσαν να απολαύσουν μερικοί κτηνοτρόφοι στο Λιβάδι από μια συμπατριώτισσά μου, που ήρθε να επισκεφτεί το χωριό και το χόμπι της είναι το pole dancing.

Κατά τα άλλα, είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός που είναι ένα πολύ σπάνιο επάγγελμα για γυναίκα. Φαντάζεστε να την είχε προσλάβει η ΔΕΗ και να αποκαταστούσε τις βλάβες της ηλεκτροδότησης που γίνονται συχνά στο Λιβάδι;». Δείτε τις εικόνες του onlarissa.gr…

To άρθρο Λάρισα: Το pole dancing τουρίστριας «τρέλανε» τον κτηνοτρόφο στο Λιβάδι Ελασσόνας – Οι εικόνες της ημέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα