Λάρισα: Έδωσαν ραντεβού για να πλακωθούν στο ξύλο! Ο απίθανος λόγος που άναψαν τα αίματα

09:29 28/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Παρέες από δύο διαφορετικές συνοικίες στη Λάρισα λίγο έλειψε να συμπλακούν με αφορμή ένα γήπεδο μπάσκετ σε σχολείο.

To πως θα μοιραστούν το γή­πεδο μπάσκετ στην αυλή του σχολικού συγκροτήματος του 10ου Γυμνασίου – Λυκείου, στη συνοικία του Ιπποκράτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας Ελευθερία, φαίνεται πως ήταν η αφορ­μή για καβγά μεταξύ ανηλίκων της Λάρισας. 

Βάσει μαρτυριών, ανήλικοι της συνοικίας διαφώνησαν με ανήλικους άλλης συνοικίας που πήγαν στο σχολείο ζητώντας να «μοιρά­σουν»

το γήπεδο, προκειμένου να παίξουν και αυτοί μπάσκετ. Με αποτέλεσμα να προκληθεί αντιπαράθεση μεταξύ τους, αφού, λόγω των μέτρων για τον νέο κορονοϊό, απαγορεύεται ο συγχρωτισμός.

Ωστόσο νωρίς το απόγευμα, προχθές Κυριακή, το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αναφέρει πως δεκάδες παιδιά έδωσαν «ραντεβού» στη συνοικία του Ιπποκράτη, προκειμένου – σύμφωνα με πληροφορίες – να συμπλακούν, «σύρραξη» που απο­φεύχθηκε χάρη στην επέμβαση κατοίκων της συνοικίας.

Με τις παρέες των ανηλίκων να διαλύονται με την άφιξη περιπο­λικών της ΕΛ.ΑΣ., αφού αστυνομικοί κλήθηκαν στη συνοικία με αφορμή τη συγκέντρωση δεκάδων νέων στον αύλειο χώρο του 10ου Γυμνασίου – Λυκείου Λάρισας.

Πηγή: onlarissa.gr

 

To άρθρο Λάρισα: Έδωσαν ραντεβού για να πλακωθούν στο ξύλο! Ο απίθανος λόγος που άναψαν τα αίματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα