Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξενάγηση του πρωθυπουργού στο Karteros Beach Sports Center με δώρα

17:14 25/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό, εκεί που τον προσεχή Σεπτέμβριο θα διεξαχθούν οι 3οι Μεσογειακοί παράκτιοι Αγώνες. Τα δώρα που του δόθηκαν.

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, υποδέχθηκε την τετάρτη (25.01) τον πρωθυπουργό στο Karteros Beach Sports Center, τις πρώτες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές

Εγκαταστάσεις στον Καρτερό.

Ο κ. Αυγενάκης ξενάγησε τον Πρωθυπουργό στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες “Ηράκλειο 2023” και τον ενημέρωσε για το πώς ήταν παραμελημένη και καταπατημένη η περιοχή πριν από τα Έργα, πώς άλλαξε με την κατασκευή τους και αποδόθηκε στην αθλητική οικογένεια και στην τοπική κοινωνία, αλλά και πώς θα διαμορφωθεί στο άμεσο μέλλον, καθώς οι υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις θα εμπλουτιστούν με γήπεδα σκουός, πάντελ και ξυλορακέτας, τοίχο αναρρίχησης, πίστα παρκούρ και BMX και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11Χ11 με φωτισμό και κερκίδες, στο οποίο θα φιλοξενούνται κατά προτεραιότητα τα σωματεία ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς και τα λεγόμενα «άστεγα» των ανδρών.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ακόμη, ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, Λευτέρης Ζερβός, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, Νίκος Νταμπακάκης και πλήθος μελών της αθλητικής οικογένειας.

Στον κ. Μητσοτάκη προσφέρθηκαν ως δώρα, μία μπλούζα του Karteros Run, της μεγάλης εκδήλωσης με δρομικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθεί 4-5 Μαρτίου, καθώς και αθλητικός εξοπλισμός.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξενάγηση του πρωθυπουργού στο Karteros Beach Sports Center με δώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα