Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ 1-1 LIVE: “Σέντρα” στο δεύτερο ημίχρονο

23:09 22/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Αποφασισμένος για το πρώτο βήμα για τα «αστέρια» ο ΠΑΟΚ! Η Κράσνονταρ είναι το τελευταίο «εμπόδιο» του «δικέφαλου του Βορρά» προς την πρώτη του παρουσία στους ομίλους του Champions League. Στη Ρωσία γράφεται την Τρίτη (22.09.2020) το πρώτο… κεφάλαιο αυτής της ιστορίας.

Μετά τις σπουδαίες προκρίσεις επί της Μπεσίκτας και της Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ δίνει την πρώτη από

τις δύο μάχες στα πλέι οφ του Champions League, στην έδρα της Κράσνονταρ, με στόχο την παρθενική του πρόκριση στους ομίλους της «λαμπερής» διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από «γκέλα» στο πρωτάθλημα, αφού δεν μπόρεσε να επικρατήσει του Ατρομήτου μέσα στην Τούμπα (1-1 για τηγ δεύτερη αγωνιστική της Superleague), έχοντας κακή απόδοση.

Η Κράσνονταρ έχει δώσει ήδη οκτώ επίσημα παιχνίδια, για το πρωτάθλημα Ρωσίας. Μέχρι στιγμής έχει την καλύτερη άμυνα στη Λίγκα της με τέσσερα γκολ παθητικό, με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ωστόσο, πρόσφατα έκανε την καλύτερη της εμφάνιση στη φετινή σεζόν,, στο 7-2 επί της Χίμκι.

Σε περίπτωση αποκλεισμού, ο ΠΑΟΚ θα «μεταφερθεί» στο Europa League, έχοντας όμως εξασφαλίσει –με την πρόκριση που πήρε επί της Μπεσίκτας- την παρουσία του στους ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ έχουν «μονομαχήσει» άλλη μια φορά στο παρελθόν, το 2015 στους; Ομίλους του Europa League, με τους Ρώσους να παίρνουν 0-0 στην Τούμπα και να επικρατούν εντός έδρας με 2-1.

 

 

Παρακολουθήστε από το NewsIt.gr το LIVE του αγώνα

 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κλεμάν Τουρπέν από τη Γαλλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντανό και Ακέ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σνάιντερ.

Να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη (23.09.2020 / 22:00) στη «μάχη» της.. Ευρώπης μπαίνει και ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο «Καραϊσκάκης» την Ομόνοια με στόχο να πάρει σκορ πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού στην Κύπρο.

Στη μάχη των Κυπέλλων Ευρώπης μπαίνει και η ΑΕΚ. Την Πέμπτη, στις 21:30, θα αντιμετωπίσει τη Σεντ Γκάλεν, σε νοκ άουτ παιχνίδι στην Ελβετία. Σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση θα αγωνιστεί στα play off του Europa League για μία θέση στους ομίλους με τη νικήτρια του ζευγαριού Βόλφσμπουργκ-Ντέσνα Τσερνίγκοφ.

To άρθρο Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ 1-1 LIVE: “Σέντρα” στο δεύτερο ημίχρονο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα