Κορονοϊός: Βροχή τα πρόστιμα στην Κρήτη! Τσίμπησαν ιδιοκτήτες καταστημάτων που άνοιξαν παράνομα

11:53 2/11/2020 - Πηγή: NewsIt

«Βροχή» προστίμων στην Κρήτη βεβαίωσε για μία ακόμη φορά στην Κρήτη η ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο των ελέγχων για τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊου. Οι παραβάσεις ήταν πολλές και διαφορετικές αυτή τη φορά, καθώς βεβαιώθηκαν πολλά πρόστιμα σε σούπερ μάρκετ και καφενεία, αλλά και σε εργαζόμενους στην εστίαση για μη χρήση μάσκας.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν 7 παραβάσεις σε μαγαζιά και πιο συγκεκριμένα, 5 πρόστιμα σε σούπερ μάρκετ στο Ρέθυμνο που παρέμειναν ανοιχτά,

χθες Κυριακή, τα οποία λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται λόγω κορονοϊου, θα έπρεπε να μείνουν κλειστά.

Μια τέτοια περίπτωση καταγράφηκε και στο Ηράκλειο, και πάλι σε σούπερ μάρκετ, με τους ιδιοκτήτες, σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, να πληρώνουν 5.000 ευρώ πρόστιμο ο καθένας.

Επίσης, στο Ηράκλειο, μπήκε 3ημερο λουκέτο σε καφενείο και 5.000 ευρώ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη, καθώς λειτουργούσε μετά τις 12 ενώ στο ίδιο μαγαζί, βεβαιώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr και πρόστιμο της τάξης των 500ευρώ για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου σε πελάτη που βρισκόταν μέσα σε αυτό.

36 πρόστιμα για μάσκες

Κατά τα λοιπά, βεβαιώθηκαν συνολικά 36 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.

Στο Ηράκλειο βεβαιώθηκαν 26 πρόστιμα: 23 σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, 2 σε πολίτες για συνωστισμό σε δημόσιο χώρο, και 1 σε πελάτη καταστήματος.

Στα Χανιά βεβαιώθηκαν 7 πρόστιμα, σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκε ένα πρόστιμο σε εργαζόμενο υγειονομικού ενδιαφέροντος

Στο Λασίθι 2 πρόστιμα σε εργαζόμενους.

To άρθρο Κορονοϊός: Βροχή τα πρόστιμα στην Κρήτη! Τσίμπησαν ιδιοκτήτες καταστημάτων που άνοιξαν παράνομα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα